ΑΘΗΝΑ
20:03
|
19.05.2024
Ο 60χρονος φονιάς ισχυρίστηκε ότι σκότωσε τους γονείς και τα δύο παιδάκια μετά από λογομαχία επειδή «ο κόμπος είχε φθάσει στο χτένι».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού παίρνει ο 60χρονος δράστης του τετραπλού φονικού μίας οικογένειας στην Ανδραβίδα μετά από περίπου 4,5 ώρες απολογία στον ανακριτή και τον εισαγγελέα οι οποίοι αποφάσισαν την προσωρινή κράτησή του.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ο 60χρονος φονιάς ισχυρίστηκε ότι σκότωσε τους γονείς και τα δύο μικρά παιδάκια μετά από λογομαχία επειδή «ο κόμπος είχε φθάσει στο χτένι» και η οικογένεια ενοικιαστών στο ακίνητο του δράστη δημιουργούσαν «προβλήματα» στη μητέρα του που ζει ακριβώς πάνω από το οίκημα στο οποίο έγινε το τετραπλό φονικό.

«Πήγα στο σπίτι τους, μαλώσαμε. Κατά τη διάρκεια της πάλης βρεθήκαμε στο υπνοδωμάτιο, όπου έβγαλα το όπλο και τους πυροβόλησα». Παρά τις επίμονες ερωτήσεις του ανακριτή για το τι συνέβη με τα παιδιά, ο δράστης ισχυρίστηκε πως «δεν θυμάται».

Ερωτηθείς γιατί γύρισε πίσω στο σπίτι του, στην Ανδραβίδα, ο 60χρονος απάντησε πως δεν το έκανε για να πάρει χρήματα, ή για κάποιον άλλο λόγο, αλλά για να ταΐσει τον σκύλο του. Σε σχέση με το όπλο του φόνου, απάντησε πως ήταν κειμήλιο από τον πατέρα του.

Το περασμένο Σάββατο είχε ομολόγησε το έγκλημα στους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφαλείας Ηλείας, λέγοντας πως δεν του πλήρωναν τα ενοίκια.

Σε βάρος του 60χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τετραπλή ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θρίλερ στο Ιράν: Αναγκαστική προσγείωση για τον Πρόεδρο κοντά στα σύνορα με το Αζερμπαϊτζάν (upd)

Mamma Mia: Η ανάγκη του προοδευτικού κόσμου για μητρική θαλπωρή

Οι Ταμίλ της Σρι Λάνκα συμπληρώνουν 15 χρόνια από το τέλος του εμφυλίου πολέμου

Γάζα: Τουλάχιστον 35.456 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από την 7η Οκτωβρίου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα