ΑΘΗΝΑ
12:54
|
19.05.2024
Σε Αττική, Βοιωτία, Φθιώτιδα και Εύβοια λόγω της κακοκαιρίας «Φίλιππος». Αντιδράσεις στα social media για τη συμβουλή να είναι «γεμάτο το ρεζερβουάρ».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ισχυρή σύσταση για την αποφυγή των μη απαραίτητων μετακινήσεων σε Αττική, Βοιωτία, Φθιώτιδα και Εύβοια απευθύνει η Πολιτική Προστασία, με μήνυμά της, εξαιτίας της κακοκαιρίας «Φίλιππος» που πλήττει τη χώρα.

Παράλληλα, για τις παραπάνω περιοχές απευθύνει ισχυρή σύσταση και για τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων. Δείτε εδώ την πρόγνωση του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo για την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων σήμερα.

Πάντως, το μήνυμα της Πολιτικής Προστασίας, κάνει λόγο για επιδείνωση των καιρικών φαινομένων.

Νωρίτερα, η Πολιτική Προστασία είχε στείλει προειδοποιητικό μήνυμα και απηύθυνε ισχυρή σύσταση για την αποφυγή μη απαραίτητων μετακινήσεων και χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε Βόρεια, Ανατολική Αττική, περιοχές των Βιλίων, της Φυλής και των Ερυθρών Βοιωτίας καθώς, όπως ανέφερε, η χιονόπτωση αναμένεται να ενταθεί τις επόμενες ώρες.

Στο μεταξύ, αντιδράσεις προκάλεσε χθες στα κοινωνικά δίκτυα το μήνυμα της Πολιτικής Προστασίας για το τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες σε περίπτωση χιονόπτωσης. Η σύσταση για το γεμάτο ρεζερβουάρ μετά το φιάσκο της Αττικής Οδού στην προηγούμενη κακοκαιρία σε συνδυασμό με την αυξημένη τιμή της βενζίνης ενόχλησε τους χρήστες των social media.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ζημιές από έκρηξη χειροβομβίδας στην Αγία Βαρβάρα

Σεισμός 3,8 Ρίχτερ νότια του Ρεθύμνου

Εκλογές ΤΕΕ: Στις κάλπες σήμερα οι Μηχανικοί

11 χρόνια ΒΙΟΜΕ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα