ΑΘΗΝΑ
18:49
|
24.04.2024
Αύριο, νωρίς το πρωί, θα απαγορευθεί η είσοδος των βαρέων οχημάτων στην Αττική, δίχως να αποκλείονται και επιπρόσθετα μέτρα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ισχυρή σύσταση για αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων σε περιοχές της χώρας που πλήττονται από το κύμα κακοκαιρίας «Φίλιππος» ιδιαίτερα αύριο όπου το φαινόμενο αναμένεται να είναι σε έξαρση από νωρίς το πρωί απηύθυνε το απόγευμα ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης Χρήστος Στυλιανίδης.

Προειδοποίησε ότι το κύμα κρύου και χιονόπτωσης αναμένεται να κατέβει προς τη βορειοδυτική Στερεά και την Αττική όπου θα δοθεί ιδιαίτερη προσοχή λόγω του μεγάλου πληθυσμού. Απηύθυνε έκκληση στους οδηγούς των περιοχών που θα υποδεχθούν τον «Φίλιππο» να έχουν πρόχειρες χιονοαλυσίδες και χιονοκουβέρτες και να ξέρουν να τις τοποθετούν προκειμένου να αποφευχθούν τα πρόσφατα προβλήματα που καταγράφηκαν στον νομό Αττικής με το κύμα κακοκαιρίας «Ελπίδα».

Αύριο, νωρίς το πρωί θα απαγορευθεί η είσοδος των βαρέων οχημάτων στην Αττική ενώ κατά τη διάρκεια της αυριανής ημέρας θα υπάρξουν νεότερες ανακοινώσεις, πιθανώς και σε σχέση με τη λειτουργία των Μέσων Μαζικής Συγκοινωνίας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θέμα στα διεθνή ΜΜΕ η «πορτοκαλί» Ελλάδα: Η σκόνη της Σαχάρας κατάπιε την Αθήνα

Ο καιρός σήμερα: Επιμένει η σκόνη, μποφόρ στο Αιγαίο

Το στοίχημα του Μακρόν για μία βουτιά στον…Σηκουάνα

Χανιά: 112 για φωτιά κοντά στον Ναύσταθμο Κρήτης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα