ΑΘΗΝΑ
17:47
|
11.05.2024
Μια Ιρανοαμερικανίδα φέρεται να μαχαίρωσε το ραντεβού της στο Λας Βέγκας ως εκδίκηση για τη δολοφονία του Ιρανού στρατηγού Κασέμ Σολεϊμανί από τις ΗΠΑ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μια Ιρανοαμερικανίδα φέρεται να μαχαίρωσε το ραντεβού της στο Λας Βέγκας ως εκδίκηση για τη δολοφονία του Ιρανού στρατηγού Κασέμ Σολεϊμανί από τις ΗΠΑ.

Το Σάββατο, η Νίκα Νικουμπίν κατηγορήθηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας επειδή φέρεται να δελέασε έναν άνδρα που συνάντησε στον ιστότοπο γνωριμιών Plenty of Fish.

Το Las Vegas Review-Journal ανέφερε ότι η Νικουμπίν και το ραντεβού της είχαν νοικιάσει ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο Sunset Station στο Λας Βέγκας.

Η Νικουμπίν ρώτησε το ραντεβού της αν θα μπορούσε να του δέσει τα μάτια πριν κάνουν σεξ, και όταν του τα έδεσε, η 21χρονη φέρεται να έψαξε στην τσάντα της, έβγαλε ένα μαχαίρι και τον μαχαίρωσε δύο φορές στο λαιμό.

Η αστυνομία είπε ότι η Νικουμπίν είχε βγει τρέχοντας από το δωμάτιο και είπε σε υπάλληλο ξενοδοχείου ότι μαχαίρωσε έναν άνδρα.

«Ήθελε εκδίκηση»

Αργότερα εξήγησε ότι το σχέδιό της δεν ήταν να σκοτώσει τον άνδρα, αλλά ότι «ήθελε εκδίκηση» από τα «αμερικανικά στρατεύματα για τη δολοφονία του Κασέμ Σολεϊμανί το 2020», σύμφωνα με έκθεση της αστυνομίας.

«Δήλωσε ότι υπάρχουν αδικίες, ιδιαίτερα η δολοφονία του Κασέμ Σολεϊμανί στο Ιράν», ανέφερε η αστυνομική έκθεση.

Παραμένει ασαφές γιατί επέλεξε να μαχαιρώσει το ραντεβού της και αν έχει κάποια σχέση με τον Σολεϊμανί.

Η κατάσταση του άνδρα δεν ήταν διαθέσιμη, ανέφερε το Las Vegas Review-Journal.

Η Νικουμπίν, κάτοικος του Λας Βέγκας, αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα φόνου, βιαιοπραγία και διάρρηξη επιχείρησης.

Τον Ιανουάριο του 2020, ο Σολεϊμανί, ο οποίος ηγείτο της επίλεκτης Δύναμης Κουντς του Σώματος των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν, σκοτώθηκε σε επίθεση με μη επανδρωμένο αεροσκάφος των ΗΠΑ μετά την προσγείωση του στο διεθνές αεροδρόμιο της Βαγδάτης στο Ιράκ.

Πηγή: Middle East Eye

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αφγανιστάν: 153 νεκροί από πλημμύρες

Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 17 Μαΐου

Βραυρώνα: Για ανθρωποκτονία κατηγορούνται οι γονείς του βρέφους

Μύκονος: 15 προσαγωγές για την αιματηρή συμπλοκή της Παρασκευής

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα