ΑΘΗΝΑ
12:18
|
27.06.2026
Η Υπηρεσία Καταπολέμησης της Διαφθοράς του Καζακστάν συνέλαβε τον Καϊράτ Σατιμπαλντιούλι ως ύποπτο για υπεξαίρεση στην εθνική εταιρεία Kazakhtelecom.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Υπηρεσία Καταπολέμησης της Διαφθοράς του Καζακστάν συνέλαβε τον Καϊράτ Σατιμπαλντιούλι, ανιψιό του πρώτου προέδρου του Καζακστάν Νουρσουλτάν Ναζαρμπάγεφ, ως ύποπτο για υπεξαίρεση στην εθνική εταιρεία Kazakhtelecom, ανακοίνωσε την Κυριακή η υπηρεσία Τύπου της υπηρεσίας καταπολέμησης της διαφθοράς.

“Η Υπηρεσία Καταπολέμησης της Διαφθοράς διερευνά ποινική υπόθεση για κατάχρηση εξουσίας και υπεξαίρεση μεγάλης κλίμακας στην Kazakhtelecom JSC. Ο Καϊράτ Σατιμπαλντιούλι συνελήφθη ως ύποπτος για τη διάπραξη αυτών των εγκλημάτων και τέθηκε σε προφυλάκιση”, ανέφερε η δήλωση.

Πηγή: Interfax

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 3 του Μετρό λόγω έργων

Κλειστές για το κοινό περιοχές του Δήμου Αριστοτέλη στη Χαλκιδική

Ο καιρός σήμερα: Υψηλές θερμοκρασίες και μελτέμια στο Αιγαίο

Το Ράλλυ Ακρόπολις μαρσάρει σε 45 χιλιόμετρα απαγορευμένων περιοχών Natura

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα