ΑΘΗΝΑ
23:56
|
23.05.2024
Σήμερα στις 12.00 πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια και αντιπολεμικό συλλαλητήριο στη 1.30 στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια και μεγάλη αντιπολεμική συναυλία στο Σύνταγμα καλούν σήμερα Δευτέρα (14/3) στις 12.00 οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Τουρκικών Σπουδών, Δασκάλων, Νηπιαγωγών, Ιστορικού-Αρχαιολογικού ΕΚΠΑ, ΣΕΤ και ΣΕΤΠ ΠΑΔΑ, οι Σύλλογοι Οικοτρόφων ΝΦΕΕΜΠ, ΦΕΑ και ΑΣΠΑΙΤΕ και η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αθήνας.

Στη Θεσσαλονίκη η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών και Φοιτητικοί Σύλλογοι θα πραγματοποιήσουν αντιπολεμικό συλλαλητήριο στη 1.30 μ.μ. στο άγαλμα Βενιζέλου.

Στο μεταξύ, αύριο Τρίτη αντιπολεμική-αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση στις 7 μ.μ. στα Προπύλαια και πορεία προς τη Βουλή θα πραγματοποιήσουν το ΝΑΡ, το ΚΚΕ(μ-λ) και η ΟΚΔΕ. Στις 18.30 στο Μοναστηράκι παρόμοια πρωτοβουλία θα διοργανωθεί από αναρχικές συλλογικότητες και συνελεύσεις.

Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει αύριο η ΚΕΕΡΦΑ στις12.30 στο ΕΚΑ, 3ης Σεπτεμβρίου 48 και Μάρνη με ορίζοντα το αντιπολεμικό-αντιρατσιστικό συλλαλητήριο το Σάββατο 19 Μαρτίου.

Με ανοιχτή αντιπολεμική εκδήλωση, την Πέμπτη στον Λευκό Πύργο, θα συνεχίσει τη δράση της η Πρωτοβουλία Πολιτών Θεσσαλονίκης ενάντια στην εισβολή και στον πόλεμο στην Ουκρανία. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα alterthess.gr, αντιπροσωπεία της Πρωτοβουλίας θα βρεθεί στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για να ζητήσει την επίσημη συμμετοχή του δήμου στην αντιπολεμική εκδήλωση. Αντιπολεμικό συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα στις 7 μ.μ. στο άγαλμα Βενιζέλου με κάλεσμα από εργατικά σωματεία, φοιτητικούς συλλόγους και πολιτικές οργανώσεις.

Κεντρική φωτογραφία: Κωνσταντίνος Ζήλος

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Βρήκαν δεύτερο φορτίο 100 κιλών κοκαΐνης, μετά τα πακέτα των 210 κιλών στον Πειραιά

Βαλίτσες για Ραμάλα φτιάχνει ο Κασσελάκης, μετά την κόντρα με τον Ισραηλινό πρέσβη

Μάνδρα: Φωτιά σε αποθηκευτικό χώρο

Επτά νεκροί και 40 τραυματίες στην Ινδία από έκρηξη σε εργοστάσιο χημικών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα