ΑΘΗΝΑ
21:15
|
05.05.2024
Μία μικρή ανάσα λιακάδας θα πάρουμε αύριο και μεθαύριο, Τετάρτη. Μετά, αναμένουμε κυριολεκτικά ψυχρολουσία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η φετινή άνοιξη φαίνεται πως εκτός από ματωμένη (λόγω του πολέμου στην Ουκρανία) θα μας μείνει στο μυαλό και ως παγωμένη.

Την Πέμπτη, 17 Μαρτίου, αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας με κύρια χαρακτηριστικά την περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας, τις βροχοπτώσεις, τις χιονοπτώσεις ενδεχομένως και σε χαμηλά υψόμετρα, καθώς και την ενίσχυση των ανέμων. Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.

Μία μικρή ανάσα θα πάρουμε αύριο και μεθαύριο, Τετάρτη, καθώς αναμένεται ηλιοφάνεια σε μεγάλο μέρος της χώρας, ενώ πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις θα υπάρχουν κυρίως στα δυτικά, στα βόρεια, στην Ανατολική Στερεά, στο Αιγαίο και στην Κρήτη. Σποραδικές και ασθενείς βροχές θα σημειωθούν στα δυτικά και βόρεια μετά το μεσημέρι της Τετάρτης.

Google doodle: Καλωσορίζει την άνοιξη - CNN.gr

Παράλληλα η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο, φτάνοντας κατά τόπους τους 17 έως 18 βαθμούς Κελσίου το μεσημέρι της Τετάρτης. Στην Αθήνα η μέγιστη θερμοκρασία αναμένεται να είναι 12-13 βαθμοί την Τρίτη και 14-15 βαθμοί την Τετάρτη, ενώ στη Λάρισα μπορεί να φθάσει και τους 18 βαθμούς.

Από την Πέμπτη, όμως, τα κεφάλια μέσα και τα καλοριφέρ «στο φουλ»…

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους 228 ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών από τις πλημμύρες στην Κένυα

ΗΠΑ: Αναμένεται το πιο θερμό καλοκαίρι των τελευταίων δεκαετίων

Το Πακιστάν καταγράφει τον «πιο βροχερό Απρίλιο» εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια

Κατολισθήσεις, πλημμύρες σάρωσαν το νότιο Σουλαουέζι της Ινδονησίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα