ΑΘΗΝΑ
10:06
|
18.05.2024
Η δίκη μετά από δύο συνεδριάσεις που δεν προχώρησαν στην ακροαματική διαδικασία, εκτιμάται ότι θα ξεκινήσει με καταθέσεις μαρτύρων,
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με πρώτους μάρτυρες τους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη, ξεκινάει σήμερα Τρίτη, (15/3) η δίκη για τον βιασμό και την άγρια δολοφονία της φοιτήτριας το Νοέμβριο του 2018 στην Ρόδο ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου.

Η δίκη μετά από δύο συνεδριάσεις που δεν προχώρησαν στην ακροαματική διαδικασία, εκτιμάται ότι θα ξεκινήσει με καταθέσεις μαρτύρων.

Υπενθυμίζεται ότι η δίκη ξεκίνησε στις 14 Φεβρουαρίου με παρόντα στο εδώλιο μόνο τον 24χρονο κατηγορούμενο, ελληνικής καταγωγής, καθώς ο 22χρονος συγκατηγορούμενος του, αλβανικής καταγωγής, δήλωσε πως δεν επιθυμεί να παρίσταται στο δικαστήριο.

Οι δύο κατηγορούμενοι έχουν καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε ισόβια και επιπλέον ποινή 15ετούς κάθειρξης. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο βίασαν την φοιτήτρια με την απειλή μαχαιριού και χτυπώντας την άγρια στο κεφάλι με μπουνιές και με ένα ηλεκτρικό σίδερο και εν συνεχεία την πέταξαν χτυπημένη σε βραχώδη παραλία στην περιοχή Λίνδος της Ρόδου ενώ ήταν ζωντανή.

Πηγές: Dikastiko.gr, ΕΡΤ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Υεμένη: Κατάρριψη αμερικανικού MQ-9 Reaper από τους Χούθι

Θεσσαλονίκη: Καταγγελία κατά ΚΝΕ-ΠΚΣ για μποϊκοτάζ στην πορεία για τη Νάκμπα

Γερμανία: Σφοδρές βροχοπτώσεις χτύπησαν το Σάαρλαντ

Ουκρανία: Σε ισχύ ο αμφιλεγόμενος νόμος για την επιστράτευση

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα