ΑΘΗΝΑ
18:44
|
18.04.2024
Εξοργισμένη είναι η οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη καθώς η δίκη διακόπηκε για τρίτη φορά.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εξοργισμένη είναι η οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη καθώς η δίκη σε δεύτερο βαθμό των καταδικασθέντων για την άγρια κακοποίηση και δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο, διακόπηκε για τρίτη φορά λόγω μη ενημέρωσης του συνηγόρου του ενός από τους κατηγορουμένους.

Εντός της ημέρας αναμένεται το δικαστήριο να αποφασίσει για τη συνέχεια της διαδικασίας καθώς ο δικηγόρος του κατηγορουμένου ζήτησε την αναβολή της δίκης προκειμένου να ενημερωθεί επί της δικογραφίας και εν συνεχεία δήλωσε πως αν δεν αναβληθεί τότε θα παραιτηθεί.

Έτσι και έγινε με το δικαστήριο τώρα να είναι στη διαδικασία να βρει και να διορίσει νέο δικηγόρο. Ακόμη όμως και αυτό να γίνει είναι αδύνατο μέσα στην ημέρα να συνεχιστεί η διαδικασία διότι ο νέος δικηγόρος που θα διοριστεί δεν γνωρίζει τίποτα για τη συγκεκριμένη υπόθεση και τη δικογραφία και, όπως είναι λογικό, θα ζητήσει κάποια διακοπή προκειμένου να ενημερωθεί.

Υπενθυμίζεται ότι η δίκη ξεκίνησε στις 14 Φεβρουαρίου με παρόντα στο εδώλιο μόνο τον έναν από τους δύο κατηγορούμενους, ηλικίας 24 ετών, αφού ο 22χρονος συγκατηγορούμενος του, έκανε γνωστό πως δεν επιθυμεί να παρίσταται στο δικαστήριο. Αμφότεροι οι δύο κατηγορούμενοι έχουν καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε ισόβια και επιπλέον ποινή 15ετούς κάθειρξης, σε μια υπόθεση που σόκαρε την κοινή γνώμη. Βάσει του κατηγορητηρίου, βίασαν την φοιτήτρια με την απειλή μαχαιριού και χτυπώντας την άγρια στο κεφάλι με μπουνιές και με ένα ηλεκτρικό σίδερο και εν συνεχεία την πέταξαν χτυπημένη σε βραχώδη παραλία στην περιοχή Λίνδος της Ρόδου ενώ ήταν ζωντανή.

Πηγές: ΕΡΤ, Έθνος

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ισχυρός σεισμός 5,6 Ρίχτερ στην κεντρική Τουρκία

Γαλλία: Επίθεση με μαχαίρι δέχτηκαν μαθήτριες δημοτικού

Εδιναν νερό με αρσενικό για χρόνια στους κατοίκους πόλης του Νέου Μεξικού στις ΗΠΑ

Νίσυρος: Σε αναστολή ο υπάλληλος του ΥΠΠΟ μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα