ΑΘΗΝΑ
23:26
|
25.03.2023
H προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης Novartis, το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους καταγγέλλει ο πρώην υπουργός.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Προθεσμία για τις 8 Απριλίου προκειμένου να απολογηθεί ως βασικός εμπλεκόμενος στην υπόθεση Novartis, έλαβε σήμερα από την ανακρίτρια του Ειδικού Δικαστηρίου περί ευθύνης υπουργών, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Κατά την έξοδό του από το ‘Αρειο Πάγο ο κ. Παπαγγελόπουλος δήλωσε: «Έκανα ένα μεγάλο λάθος, όταν είπα ότι το σκάνδαλο Novartis είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους. Είναι το δεύτερο. Το πρώτο είναι η προσπάθεια συγκάλυψης του μεγάλου αυτού σκανδάλου και η προσπάθεια ξεπλύματός του με τη θεωρία της δήθεν σκευωρίας. Σήψη, παρακμή μπόχα και δυσωδία».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παπαγγελόπουλος εκτός των οκτώ αδικημάτων για παρεμβάσεις που του αποδίδονται στην υπόθεση της Novartis, αντιμετωπίζει και την κατηγορία της απόπειρας εκβίασης του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή, μετά από καταγγελία του τελευταίου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Βραζιλία: Ο Λούλα ακυρώνει το ταξίδι του στην Κίνα λόγω πνευμονίας

200+2 χρόνια Ελεύθεροι Πολιορκημένοι

Οι ΗΠΑ συνεχίζουν την κλοπή συριακού πετρελαίου

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο κ. Παπαθανάσης δεν ξέρει πως ρυθμίστηκαν χρέη 1,8 εκατ. – Νέος «Πάτσης»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα