ΑΘΗΝΑ
21:34
|
24.04.2024
Τι δήλωσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ μετά τη συνάντησή του με τον δήμαρχο Εορδαίας στο πλαίσιο της επίσκεψης στη Δυτική Ελλάδα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Είναι μεγάλη υποκρισία αυτά που είπε ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί καθώς βλέπουν ότι η οικονομία έχει αντοχές για τους λίγους επιχειρηματικούς ομίλους και όταν πρόκειται να μιλήσει για τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα τότε η οικονομία δεν έχει αντοχές», δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας από την Πτολεμαΐδα σχολιάζοντας τα μέτρα της κυβέρνησης για την ακρίβεια.

Ο κ. Κουτσούμπας τόνισε ότι χρειάζεται άμεση κατάργηση του ΦΠΑ και Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης, προστασία του εισοδήματος με αυξήσεις μισθών εδώ και τώρα.  Επίσης χαρακτήρισε την απολιγνιτοποίηση εγκληματική πολιτική όλων των κυβερνήσεων.

Η δήλωση Κουτσούμπα έγινε μετά τη συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά στο πλαίσιο της επίσκεψης στη Δυτική Ελλάδα.  Στις επιπτώσεις από την απολιγνιτοποίηση αναφέρθηκε κατά τη συνάντηση ο δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς, επισημαίνοντας ότι θα έχει αρνητικό αποτύπωμα στην περιοχή. Πρόσθεσε ότι οι εξελίξεις με την ακρίβεια και ο πόλεμος την Ουκρανία αποδεικνύουν ότι ο λιγνίτης είναι πολύτιμος και θα πρέπει να συνεχιστεί η αξιοποίησή του.

Επίσης αναφέρθηκε στις ελλείψεις προσωπικού και στην υποχρηματοδότηση του δήμου από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς έστειλε ο Μπάιντεν στην Ουκρανία

Πιθανή η παραίτηση του Σάντσεθ στη Μαδρίτη

Κυπριακό, Γάζα, και αμοιβαία συμφέροντα στη συνάντηση Στάνμαγιερ και Ερντογάν

Στη ΓΑΔΑ διανυκτερεύει ο βουλευτής Φλώρος μετά την άσκηση δίωξης για κακούργημα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα