ΑΘΗΝΑ
06:48
|
06.05.2024
Τρόμος έξω από έκθεση αυτοκινήτων στην πόλη Ντούμας – Ανάμεσα στους τραυματίες είναι αρκετά παιδιά. Υπό κράτηση ένας ύποπτος.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και 20 τραυματίστηκαν, ανάμεσά τους αρκετά παιδιά, από πυρά έξω από έκθεση αυτοκινήτων στην πόλη Ντούμας της πολιτείας Άρκανσο των ΗΠΑ.

Ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας, Κιθ Φιντς, δήλωσε ότι δεν είναι ακόμα γνωστός ο αριθμός των παιδιών που τραυματίστηκαν. Ένας άτομο τελεί υπό κράτηση, αλλά σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας του Ντούμας ενδέχεται να ήταν περισσότεροι του ενός οι δράστες. Άγνωστα παραμένουν επίσης τα κίνητρα της ένοπλης επίθεσης.

Η έκθεση αυτοκινήτων στην πόλη των 4.000 κατοίκων είναι μια ετήσια εκδήλωση της τοπικής κοινότητας, η οποία πραγματοποιείται για τη συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου να χρηματοδοτηθούν υποτροφίες και σχολικά είδη. Ο διοργανωτής της έκθεσης, Γουάλας ΜακΓκέχι, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειας των θυμάτων. «Αυτό που συνέβη είναι μια τραγωδία», είπε και πρόσθεσε, «διοργανώνουμε αυτήν την έκθεση εδώ και 16 χρόνια χωρίς το παραμικρό πρόβλημα».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε ο Αντώνης Τουρκογιώργης στα 73 του χρόνια

Ιουλιανό και Γρηγοριανό ημερολόγιο: Μια ιστορία, δύο φορές… Πάσχα

Οι ψηφοφόροι του Παναμά θα εκλέξουν νέο πρόεδρο

Νεκρή ανασύρθηκε η γυναίκα που έπεσε με αυτοκίνητο στο λιμάνι της Πάτρας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα