ΑΘΗΝΑ
10:04
|
07.06.2026
Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο κρατούμενος δραπέτευσε από το νοσοκομείο και αναζητείται.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται έρευνα των αστυνομικών της Α’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός Αλβανού δραπέτη που το «έσκασε» από το νοσοκομείο της Ρόδου.

O 31χρονος, κατηγορούμενος για κλοπές με διάρρηξη σε απόπειρα και τετελεσμένες, επρόκειτο να δικαστεί στην Παρασκευή αλλά η υπόθεσή του αναβλήθηκε καθώς είχε νοσήσει με κορωνοϊό, σύμφωνα με πληροφορίες της dimokratikis.gr. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου από την Κυριακή νοσηλευόταν με πνευμονία.

Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο κρατούμενος δραπέτευσε από το νοσοκομείο και αναζητείται. Η απουσία του έγινε αντιληπτή σήμερα το πρωί και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εκλογές σε Αρμενία και Κόσοβο

Σύλληψη 37χρονου στην Κρήτη που κατηγορείται για συμμετοχή στη Χαμάς

«6ος Αγώνας RUN BIKE CARE 2026» την Κυριακή 7 Ιουνίου-Ποιες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν

Για μια Δημοκρατία της Φροντίδας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα