ΑΘΗΝΑ
15:39
|
09.12.2022
Με αιχμηρό τρόπο ο γνωστός καλλιτέχνης, σχολιάζει με δημοσίευση του στο Facebook την ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που προκάλεσε αντιδράσεις.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με αιχμηρό τρόπο ο γνωστός καλλιτέχνης, Γιάννης Αγγελάκας, σχολιάζει με δημοσίευση του στο Facebook την ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που προκάλεσε αντιδράσεις.

Χαρακτηριστικά ο εμβληματικός καλλιτέχνης της ελληνικής ροκ αναφέρει:

«Αγαπητέ Κωστάκη Μητσοτάκη, αν δεν σου αρέσουν τα ονόματα των καλλιτεχνών μας να τα αλλάξουμε, δεν κάνει να χαλάμε το χατίρι των μελλοντικών μας πρωθυπουργών. Εύχομαι, όταν με το καλό αναλάβεις τα ηνία αυτού του λαού που έμαθες από μικρός να ειρωνεύεσαι και να υποτιμάς, να σε διασκεδάζουν όσοι νέοι κλόουν και αυλικοί προκύψουν ως τότε. Μη ξεχάσεις να πεις στον μπαμπά να στείλει και άλλα όπλα για την ειρήνη»

Υπενθυμίζεται πως όλα ξεκίνησαν από την χθεσινή ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, στην οποία ειρωνεύτηκε τους καλλιτέχνες που μετέχουν στη συναυλία ειρήνης που έχει προγραμματιστεί για τις 29 Μαρτίου στα Προπύλαια.

Χρήστες του Twitter δεν δίστασαν να σχολιάσουν αρνητικά την συγκεκριμένη ανάρτηση, την οποία ο ίδιος ο υιός του Έλληνα πρωθυπουργού φαίνεται να κατέβασε λίγες ώρες αφότου ξέσπασαν αντιδράσεις.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΣΥΡΙΖΑ: «Είχε έγκριση της ΕΥΠ και από ποιον ο Σμυρλής, όταν ενέκρινε εξαγωγή του Predator;»

Αφορμή για αυστηρότερη νομοθεσία οι συλλήψεις παρακρατικών στη Γερμανία

«Φελίτσε και Λίλυ: Ένας άνθρωπος ανάμεσα σε ανθρώπους», στον πολυχώρο Vault

Συνεχίζονται οι αστυνομικές επιχειρήσεις σε καταυλισμούς Ρομά της Δυτικής Αττικής

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα