ΑΘΗΝΑ
06:06
|
21.06.2024
Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στα social media η αμετροεπής ανάρτηση του γιου του Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στα social media η αμετροεπής ανάρτηση του γιου του Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος θέλησε να ειρωνευτεί τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στη μεγάλη αντιπολεμική συναυλία που έχει προγραμματιστεί για τις 29 Μαρτίου στα Προπύλαια.

O γιος του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, αποφάσισε να επιβεβαιώσει πως κληρονόμησε την συναισθηματική νοημοσύνη του πατρός του.

Συγκεκριμένα, ειρωνεύτηκε, με ανάρτησή του στο facebook τη «Συναυλία Ειρήνης» που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (29/03), αλλά και καλλιτέχνες που θα λάβουν μέρος.

«Στην συναυλία ειρήνης συμμετέχει ο Εισβολέας, ο Θανάσιμος, ο Δημήτρης Μητσοτάκης (ΛΟΛ).
Αυτοί δεν απλοί τραγουδιστές. Μιλάμε για τους Galacticos της ελληνικής καλλιτεχνικής σκηνής. Πάντως, για όσους έχουν σκοπό να φέρουν Ουκρανικές σημαίες στην συναυλία (εδώ γελάμε όλοι)… Φιλική υπενθύμιση. Μπλε από πάνω, κίτρινο από κάτω. Έχετε μια τάση να τα μπερδεύετε», γράφει στην ανάρτησή του, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Χρήστες του Twitter σχολιάζουν την προσβλητική του ανάρτηση, την οποία ο ίδιος φαίνεται να κατέβασε λίγες ώρες αφότου ξέσπασαν αντιδράσεις.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σταϊκούρας: Τον Νοέμβριο η παράδοση του μετρό Θεσσαλονίκης

Απειλή για βόμβα σε πτήση της Ryanair στο αεροδρόμιο της Ίμπιζας

Πάνω από 1.080 οι νεκροί από τον καύσωνα στη Μέκκα

Αυτεπάγγελτη πειθαρχική έρευνα εναντίον του Αλέξη Κούγια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα