ΑΘΗΝΑ
22:44
|
25.04.2024
Αιτία μια χιονοκαταιγίδα για την οποία είχε ενημερώσει προγνωστικά η μετεωρολογική υπηρεσία ότι θα ξεσπούσε το πρωί της Δευτέρας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Έως και 60 οχήματα διαφόρων ειδών και διαστάσεων ενεπλάκησαν στο φοβερό θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε χθες κατά μήκος του Interstate 81 στην κομητεία Schuylkill, μεταξύ των εξόδων 116 και 119, στα βορειοανατολικά της πολιτείας της Πενσιλβάνια.

Αιτία μια χιονοκαταιγίδα για την οποία είχε ενημερώσει προγνωστικά η μετεωρολογική υπηρεσία ότι θα ξεσπούσε το πρωί της Δευτέρας. Λόγω της χαμηλής ορατότητας, ΙΧ αυτοκίνητα, τρακτέρ, νταλίκες και ρυμουλκούμενα άρχισαν να πέφτουν το ένα πάνω στο άλλο, λίγο πριν τις 11.00, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι, ενώ περίπου άλλοι 20 μεταφέρθηκαν σε τοπικά νοσοκομεία.

Όλες οι λωρίδες έκλεισαν στη συνέχεια, ενώ βίντεο από την καραμπόλα που αναρτήθηκαν στα social media, δείχνουν το ντόμινο των σφοδρών συγκρούσεων με οχήματα να γλιστρούν και να καταλήγουν εκτός δρόμου και νταλίκες με άγνωστο φορτίο να πιάνουν φωτιά. Αρκετά οχήματα εξακολουθούσαν να καίγονται το μεσημέρι, καθώς οι πυροσβέστες χρειάστηκε να φέρουν βυτιοφόρα νερού λόγω του απομακρυσμένου σημείου του τρομερού τροχαίου.

Τον περασμένο μήνα, μια άλλη καραμπόλα 50 αυτοκινήτων σημειώθηκε στο Interstate 81, περίπου 30 μίλια βόρεια από το χθεσινό τροχαίο, η οποία επίσης προκλήθηκε επίσης από χιονοκαταιγίδα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πικρία για ΠΑΣΟΚ και Ευρωκοινοβούλιο εκφράζει η Εύα Καϊλή

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στον Άγιο Στέφανο Μονεμβασιάς

Το TikTok βγαίνει στο «σφυρί» και οι δισεκατομμυριούχοι κάνουν ουρά για να το αποκτήσουν

Τανζανία: Πάνω από 150 νεκροί από πλημμύρες και κατολισθήσεις

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα