ΑΘΗΝΑ
08:02
|
25.04.2024
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τη σύλληψη της Πισπιρίγκου αφορά μόνο την υπόθεση της Τζωρτζίνας. Πλήθος δεκάδων εξοργισμένων έξω από το σπίτι της συλληφθείσας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ανακοίνωση για την σύλληψη της 33χρονης Πατρινιάς Ρούλας Πισπιρίγκου, μητέρας των τριών ανήλικων κοριτσιών που πέθαναν υπό περίεργες συνθήκες, εξέδωσε απόψε η ΕΛ.ΑΣ.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ αφορά προς το παρόν μόνον την υπόθεση της εννιάχρονης Τζωρτζίνας και διευκρινίζει ότι η σύλληψη έγινε κατόπιν εντάλματος.

Πληροφορίες της εφημερίδας Πρώτο Θέμα αναφέρουν πως στην Αθήνα ανιχνεύτηκε η ουσία κεταμίνη πριν τρεις βδομάδες και στη Θεσσαλονίκη προσδιορίστηκε η θανατηφόρα ποσότητα που είχε χορηγήσει στην άτυχη Τζωρτζίνα.

Καταλυτικό ρόλο στις σημερινές ραγδαίες εξελίξεις φαίνεται πως έπαιξε η κατάθεση ιατροδικαστή που ανέφερε ότι στο αίμα της εννιάχρονης Τζωρτζίνας εντοπίστηκε η κεταμίνη η οποία σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσε να δικαιολογηθεί από φαρμακευτική αγωγή.

Το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής πραγματοποίησε ενδελεχή έρευνα για να εντοπίσει σε πρώτη φάση το δολοφόνο της Τζωρτζίνας και σε δεύτερο χρόνο αν οι θάνατοι και των άλλων δύο κοριτσιών της Μαλένας και της Ίριδος οφείλονται σε εγκληματική ενέργεια.

Πλήθος «εξοργισμένων» έτοιμο για όλα…

Αποτροπιασμό πάντως προκαλεί ταυτόχρονα και το πλήθος δεκάδων κατοίκων της περιοχής της Πάτρας όπου μένει η συλληφθείσα, οι οποίοι επιχείρησαν να την λιντσάρουν, λίγο πριν την συλλάβουν οι αστυνομικοί για να τη μεταφέρουν στην Αθήνα.

Σε έξαλλη κατάσταση δεκάδες άτομα φώναξαν συνθήματα απαιτώντας την παραδειγματική τιμωρία ή ακόμη και την θανατική καταδίκη της Πισπιρίγκου ενώ στη συνέχεια μέρος του πλήθους επιχείρησε να εισβάλλει στο σπίτι, παρά την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κυκλοφορικές ρυθμίσεις σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή λόγω Ολυμπιακής Φλόγας

Ξεκινά το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων – Ανοιχτά τα μαγαζιά την Κυριακή

Βόρεια Μακεδονία: Άνετη νίκη του αντιπολιτευόμενου VMRO-DPMNE στον α΄γύρο των προεδρικών εκλογών

War: What is it good for? Absolutely nothing

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα