ΑΘΗΝΑ
11:47
|
17.05.2024
Οι άσχημες καιρικές συνθήκες στα τρία νησιά του Ιονίου, με ανέμους 7-8 μποφόρ, δεν επιτρέπουν την εκτέλεση όλων των δρομολογίων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Χωρίς ακτοπλοϊκά δρομολόγια είναι σήμερα η Ζάκυνθος, η Κεφαλονιά και η Ιθάκη εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες στα τρία νησιά του Ιονίου, με ανέμους 7-8 μποφόρ, δεν επιτρέπουν την εκτέλεση όλων των δρομολογίων.

Το απαγορευτικό ισχύει έως αργά το απόγευμα αλλά σύμφωνα με την πρόγνωση ίσως επεκταθεί και στα βραδινά δρομολόγια.

Η εταιρεία Levante Ferries εξέδωσε ανακοίνωση που ενημερώνει το επιβατικό κοινό για τα αυριανά δρομολόγια αλλά και για την απεργία της 6ης Απριλίου.

«Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό πως σύμφωνα με το έκτακτο Δελτίο Θυελλωδών Ανέμων της Ε.Μ.Υ (31/03/2022 04:00 UTC) δεν θα πραγματοποιηθούν τα σημερινά δρομολόγια της LEVANTE FERRIES.Για τα δρομολόγια 01/04/2022 θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση της εταιρείας».

Και η ανακοίνωση για την απεργία της 6ης Απριλίου: «Σας ενημερώνουμε ότι λόγω απεργίας της Πανελλήνιας Ένωσης Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού (Π.Ε.Μ.Ε.Ν.) την Τετάρτη 06/04/2022, τα δρομολόγια της Levante Ferries δε θα πραγματοποιηθούν».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μαζική δηλητηρίαση μαθητών που κατανάλωσαν σχολικά γεύματα στη Λαμία

«Οι αζήτητοι»: Ένα διαχρονικό ντοκιμαντέρ για το σκάνδαλο της Λέρου

Όρμπαν: Μεταξύ ζωής και θανάτου ο Ρόμπερτ Φίτσο

Μπέλγκοροντ: Γυναίκα και 4χρονο παιδί νεκροί από drone

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα