ΑΘΗΝΑ
12:40
|
10.06.2026
Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ βρίσκεται σε επίσημη επίσκεψη στο Νέο Δελχι προκειμένου να ενισχύσει τους δεσμούς Ινδίας - Ρωσίας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η υπουργός Οικονομικών της Ινδίας ανέφερε σήμερα, Παρασκευή, ότι η χώρα της θα συνεχίσει να αγοράζει αργό πετρέλαιο από τη Ρωσία, καθώς ο λαός της έχει ανάγκη παροχή φθηνού πετρελαίου μετά την πρόσφατη εκτίναξη των διεθνών τιμών.

Η Ινδία έχει ήδη αρχίσει να αγοράζει πετρέλαιο από τη Ρωσία, δήλωσε  η Νιρμάλα Σιθαραμάν, συμπληρώνοντας ότι η μετάβαση στο φυσικό αέριο συναντά πια μεγαλύτερες προκλήσεις, αφού οι διαθέσιμες ποσότητες διεθνώς έχουν μειωθεί.

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ βρίσκεται σε επίσημη επίσκεψη στο Νέο Δελχι προκειμένου να ενισχύσει τους δεσμούς Ινδίας – Ρωσίας, μετά τις πιέσεις που έχουν ασκήσει Αμερικανοί και Βρετανοί αξιωματούχοι στους Ινδούς ομολόγους τους ώστε οι τελευταίοι να μην υπονομεύσουν το βασισμένο στο δολάριο διεθνές χρηματοοικονομικό σύστημα και τις κυρώσεις κατά της Μόσχας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ινδονησία: Καταγγελίες για συγκάλυψη πίσω από την επίθεση με οξύ σε ακτιβιστή

«Αυλαία» στη Βουλή για τη συνταγματική αναθεώρηση-Συγκροτήθηκε η Επιτροπή με 42 μέλη

Τουλάχιστον 13 νεκροί από νέα αεροπορικά πλήγματα του Πακιστάν στο Αφγανιστάν

Σε τεντωμένο σχοινί η εκεχειρία: Ανταλλαγή πληγμάτων μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα