ΑΘΗΝΑ
12:30
|
28.04.2024
Τουλάχιστον έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και 10 τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς στο κέντρο του Σακραμέντο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και 10 τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς στο κέντρο του Σακραμέντο, ανακοίνωσε η αστυνομία στην πρωτεύουσα της πολιτείας της Καλιφόρνια. Άνθρωποι τράπηκαν σε φυγή στους δρόμους μετά από πυροβολισμύς με αυτόματο όπλο σε μια περιοχή γεμάτη εστιατόρια και μπαρ.

Οι αστυνομικοί έκλεισαν μια περιοχή μεταξύ 9ης και 13ης οδού μετά τους πυροβολισμούς τα ξημερώματα της Κυριακής. Κάλεσαν το κοινό να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει στον εντοπισμό υπόπτων.

Η αρχηγός της αστυνομίας του Σακραμέντο Κάθριν Λέστερ είπε στους δημοσιογράφους ότι αστυνομικοί κοντά σε ένα πολύ μεγάλο πλήθος στην περιοχή άκουσαν πυροβολισμούς γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα.

«Πρόκειται για μια πραγματικά τραγική κατάσταση», είπε.

Η αστυνομία αναφέρει ότι η περιοχή όπου σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί έχει πλέον ασφαλιστεί.

Η περιοχή οδηγεί στο Golden One Center, όπου οι Σακραμέντο Κινγκς παίζουν μπάσκετ και απέχει μόνο λίγους δρόμους από το κρατικό κτήριο του Καπιτωλίου.

Σύμφωνα με το ABC News, οι πυροβολισμοό έλαβαν χώρα κοντά στη γωνία της 10ης οδού και της οδού Κ.

Ο κοινοτικός ακτιβιστής Μπάρι Άκιους έφτασε στο σημείο περίπου στις 02:30 αφού ένα μέλος του δημοτικού συμβουλίου του τηλεφώνησε για τους πυροβολισμούς, είπε στον θυγατρικό σταθμό του ABC KXTV.

«Ήταν απλώς φρικτό», είπε. «Μόλις έφτασα είδα μια χαοτική σκηνή, αστυνομία παντού, θύματα με αίμα σε όλο τους το σώμα, κόσμος που ουρλιάζει, κόσμος να κλαίει, κόσμος να λέει «Πού είναι ο αδερφός μου; Μητέρες να κλαίνε και να προσπαθούν να προσδιορίσουν ποιο ήταν το παιδί τους».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Στόλος της Ελευθερίας αναβάλλει το ταξίδι του στη Γάζα

Οργή κατά Μπάιντεν στο ετήσιο δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου

Θεσσαλονίκη: Υπό έλεγχο η φωτιά σε κέντρο διασκέδασης στο λιμάνι

Δικαιωματισμὸς: ἡ μεταφυσικὴ οὐτοπία τοῦ ἀπόλυτου αὐτοπροσδιορισμοῦ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα