ΑΘΗΝΑ
16:42
|
19.04.2024
Το χρέος της γυναίκας είναι κάτω από 500 ευρώ σύμφωνα με τον γιο της που έκανε την καταγγελία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο Χρήστος Γρηγορόπουλος, ο οποίος διαπίστωσε ότι έκοψαν το ρεύμα στη 92χρονη μητέρα του παρά το γεγονός ότι χρειάζεται συνεχώς παροχή οξυγόνου λόγω της κατάστασης της υγείας της. Το χρέος, σύμφωνα με την καταγγελία, είναι κάτω από 500 ευρώ.

Η 92χρονη, κάτοικος ορεινού χωριού της Μεγαλόπολης, πλήρωνε την οφειλή της μετά από ρύθμιση 120 ευρώ το μήνα. Ωστόσο, ο πάροχος προχώρησε στη διακοπή του ρεύματος και μάλιστα μεσημέρι Παρασκευής που δεν υπήρχε η δυνατότητα για άμεση επανασύνδεση της παροχής ακόμα κι αν γινόταν η εξόφληση.

Ο Χρήστος Γρηγορόπουλος κατήγγειλε ότι προχώρησαν στη διακοπή της παροχής ρεύματος αν και στον λογαριασμό αναφέρεται η κατάσταση της υγείας της μητέρας του, δηλαδή ότι χρειάζεται συνεχή παροχή οξυγόνου. Η ηλικιωμένη που πάσχει και από άνοια μεταφέρθηκε από τον γιο της στο νοσοκομείο μετά τη διακοπή της παροχής ρεύματος καθώς όπως είπε δεν είχε άλλη λύση για τη φροντίδα της.

Ο Χρήστος Γρηγορόπουλος, δήλωσε στο κανάλι OPEN, πως με την εκρηκτική αύξηση στην τιμή του ρεύματος είναι πολύ δύσκολο να ανταποκριθεί στους ιδιαίτερα αυξημένους λογαριασμούς γι’ αυτό και είχε προχωρήσει σε ρύθμιση την οποία εξυπηρετούσε κανονικά.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κακοκαιρία: Μήνυμα του 112 για ισχυρές καταιγίδες σε αρκετές περιοχές

Παρίσι: Απόπειρα βομβιστικής επίθεσης στο ιρανικό προξενείο- Συνελήφθη ο δράστης

Πακιστάν: Αστυνομικοί σκότωσαν βομβιστή για να αποτρέψουν επίθεση στο Καράτσι

«Φτηνά, θυμωμένα, αποτελεσματικά»: Πώς τα επίγεια μη επανδρωμένα σκάφη ενσωματώθηκαν στη ζώνη του πολέμου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα