ΑΘΗΝΑ
07:31
|
02.05.2024
Η Πισπιρίγκου αναμένεται να οδηγηθεί αύριο το πρωί σε ειδικό κελί των φυλακών Κορυδαλλού για ιδιάζουσες περιπτώσεις κρατουμένων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε κλάματα ξέσπασε η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για το θάνατο της εννιάχρονης κόρης της, Τζωρτζίνα, όταν τελείωσε την απολογία της στην ανακρίτρια και άκουσε απόψε πως μεταφέρεται σε ειδικό κελί των φυλακών Κορυδαλλού καθώς εξέφρασε έντονη ανησυχία για τις συνθήκες κράτησης και για την ασφάλειά της.

Σε δηλώσεις που έκανε ο δικηγόρος της μετά την πολύωρη απολογία που έδωσε για όσα της καταλογίζονται στην δικογραφία, ανέφερε πως η πελάτισσά του έμεινε έκπληκτη γιατί περίμενε να αφεθεί «ελεύθερη με περιοριστικούς όρους».

Η 33χρονη Πατρινιά παρέμεινε για περισσότερες από τέσσερις ώρες ενώπιον της δικαστικής λειτουργού αρνούμενη επίμονα ότι είναι η υπαίτια της δολοφονίας του 9χρονου παιδιού, ρίχνοντας κάθε ευθύνη στους γιατρούς που περιέθαλπαν την κόρη της.

Κατά πληροφορίες η κατηγορούμενη ισχυρίζεται πως ο θάνατος της Τζωρτζίνας οφείλεται πιθανότατα σε ιατρικό λάθος επιρρίπτοντας ευθύνη για την θανατηφόρα ποσότητα κεταμίνης στους γιατρούς που έκαναν ανάνηψη στο παιδί το μεσημέρι της 29ης Ιανουαρίου 2022 οπότε και κατέληξε.

Μετά το τέλος της πολύωρης απολογίας, Ανακρίτρια και Εισαγγελέας διέταξαν την προσωρινή κράτησή της θεωρώντας την επικίνδυνη για τη διάπραξη νέων αδικημάτων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο καιρός σήμερα: Τοπικές βροχές και πάλι σκόνη από την Αφρική

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα