ΑΘΗΝΑ
01:49
|
24.05.2024
Περισσότεροι από δέκα οι τραυματίες ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης και απεγκλωβισμού των επιβατών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από δέκα τραυματίστηκαν κατά τη σύγκρουση φορτηγού με αμαξοστοιχία στη νότια Ουγγαρία. Το δυστύχημα σημειώθηκε σε διάβαση στην περιοχή Μίντσζεντ, η οποία βρίσκεται σε απόσταση 140 χιλιομέτρων νοτιοανατολικά της Βουδαπέστης, κοντά στα σύνορα της Ουγγαρίας με τη Σερβία.

«Η επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη, επομένως δεν μπορούμε να καθορίσουμε με ασφάλεια τον ακριβή αριθμό των θυμάτων», δήλωσε στο Reuters εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Η ουγγρική ειδησεογραφική ιστοσελίδα delmagyar.hu έγραψε ότι επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν στο δυστύχημα δημοσιεύοντας μια φωτογραφία που δείχνει ένα βαγόνι του τρένου να έχει ανατραπεί, ένα ελικόπτερο για την αεροδιακομιδή ασθενών και ασθενοφόρα στον τόπο του δυστυχήματος.

Η κρατική σιδηροδρομική εταιρεία ανέφερε ότι ένα τρένο που κατευθυνόταν από το Κισκουνφελεγκιχάζα προς το Χοντμεζοβασάρχελι συγκρούστηκε με ένα φορτηγό με αποτέλεσμα να εκτροχιαστεί ένα βαγόνι του με 22 επιβάτες. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, το φορτηγό παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Βρήκαν δεύτερο φορτίο 100 κιλών κοκαΐνης, μετά τα πακέτα των 210 κιλών στον Πειραιά

Μάνδρα: Φωτιά σε αποθηκευτικό χώρο

Επτά νεκροί και 40 τραυματίες στην Ινδία από έκρηξη σε εργοστάσιο χημικών

Κιλκίς: Υπό κράτηση οι δύο ανήλικοι που εμπλέκονται στo θάνατο του κτηνοτρόφου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα