ΑΘΗΝΑ
03:38
|
02.05.2024
Στο σπίτι της κατηγορούμενης βρέθηκαν, μεταξύ άλλων,οκτώ συσκευές κινητών τηλεφώνων και θεωρείται ότι η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου θα ρίξει φως στο σκοτάδι.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στην άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία της εννιάχρονης κόρης της, Τζωρτζίνα, προσανατολίζονται οι αρμόδιες ερευνητικές καθώς κατά πληροφορίες στο σπίτι της βρέθηκαν οκτώ συσκευές κινητών τηλεφώνων πέρα από υπολογιστές και τάμπλετ.

Την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου ώστε να εξακριβωθεί ποιες επαφές είχε πραγματοποιήσει η κατηγορούμενη μέσω των οκτώ κινητών τηλεφώνων ζήτησε η 18η τακτική ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα που έχει αναλάβει την διερεύνηση της υπόθεσης που συνταράσσει το πανελλήνιο.

Η Σαλάππα και ο αρμόδιος εισαγγελέας Γιώργος Πολυκράτης εκτιμούν ότι με την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου θα ριχτεί φως σε κρίσιμες πτυχές της αυτής της σκοτεινής υπόθεσης σε συνδυασμό με την εξονυχιστική έρευνα του ιστορικού περιήγησης της κατηγορούμενης στο διαδίκτυο σε βάθος χρόνου ώστε π.χ. να εξακριβωθεί εάν επιχείρησε να προμηθευτεί την ουσία κεταμίνη από το εξωτερικό.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να καταθέσει στην 18η τακτική ανακρίτρια και ο εν διαστάσει σύζυγος της κατηγορούμενης, Μάνος Δασκαλάκης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα