ΑΘΗΝΑ
16:33
|
26.04.2024
Η αστυνομία ερευνά εξονυχιστικά υλικά από κάμερες στο χώρο του εμπορικού κέντρου για να εξακριβώσει τι προκάλεσε την πτώση της 28χρονης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας πίσω από την πρόσφατη περίεργη πτώση 28χρονης γυναίκας τρανς από τον τρίτο όροφο εμπορικού κέντρου στο Αιγάλεω με αποτέλεσμα να δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αττικού Νοσοκομείου.

Ο αδελφός της 28χρονης Κασσιόπης μιλώντας σήμερα σε δημοσιογράφους τόνισε με νόημα πως η αδελφή του δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα που θα μπορούσαν να την οδηγήσουν σε απόπειρα αυτοκτονίας.  Ανέφερε επίσης πως είναι ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και η πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας σε βάρος της αδελφής του ενώ οι αρχές εξετάζουν εξονυχιστικά βίντεο από κάμερες καταστημάτων στο χώρο του εμπορικού κέντρου για να εξακριβώσουν τι συνέβη.

Η 28χρονη Κασσιόπη, που προ μηνών αποφοίτησε από το τμήμα Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ, είναι ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα άτομα στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα.

FB_IMG_1649257089908
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ρέθυμνο: Εισβολή της αστυνομίας σε σπίτι φοιτητών

ΗΠΑ: Νεκρός 53χρονος Αφροαμερικανός από λαβή αστυνομικού- «Δεν μπορώ να αναπνεύσω»

Ουκρανία: Συνελήφθη ο υπουργός Γεωργίας για υπόθεση διαφθοράς

Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα