ΑΘΗΝΑ
23:52
|
10.06.2026
Η ολλανδική κυβέρνηση κρατεί 14 γιοτ απαγορεύοντας την έξοδό τους από τα ολλανδικά λιμάνια κατ΄εφαρμογήν των κυρώσεων κατά της Ρωσίας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η ολλανδική κυβέρνηση κρατεί 14 γιοτ απαγορεύοντας την έξοδό τους από τα ολλανδικά λιμάνια κατ΄εφαρμογήν των κυρώσεων κατά της Ρωσίας. Ανάμεσά τους περιλαμβάνονται υπό κατασκευήν πλεούμενα που ανήκουν σε ρώσους ιδιοκτήτες.

Το υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε την κράτηση των γιοτ με επιστολή προς το κοινοβούλιο, ενημερώνοντας τους ολλανδούς βουλευτές για την πορεία εφαρμογής των κυρώσεων κατά της Μόσχας.

«Δεδομένων των ισχυόντων σήμερα μέτρων, τα πλοία αυτά προς το παρόν δεν μπορούν να παραδοθούν, μεταφερθούν ή εξαχθούν», δηλώνει στην επιστολή προς το κοινοβούλιο ο ολλανδός υπουργός Εξωτερικών Βόπκε Χούκστρα.

Η ναυπήγηση θαλαμηγών αποτελεί σημαντικό τομέα της ολλανδικής οικονομίας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ισραηλινές επιδρομές στο νότιο Λίβανο με 17 νεκρούς

Κονγκό: Δύο μωρά σε ορφανοτροφείο πέθαναν από Έμπολα

Αμερικανός διπλωμάτης βρέθηκε νεκρός στη Μιανμάρ – Υπο κράτηση μια Ταϊλανδέζα

Ένοπλοι σκότωσαν τρεις ανθρώπους σε επίθεση σε σχολείο στη Νιγηρία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα