ΑΘΗΝΑ
12:05
|
22.05.2024
Όπως αναφέρει το πρακτορείο Reuters, δεν είναι ακόμα σαφές εάν πρόκειται για ατύχημα ή επίθεση.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένας οδηγός σκοτώθηκε όταν το αυτοκίνητό του προσέκρουσε στην πύλη της ρωσικής πρεσβείας στο Βουκουρέστι νωρίς την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας στη ρουμανική πρωτεύουσα.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο Reuters, δεν είναι ακόμα σαφές εάν πρόκειται για ατύχημα ή σκόπιμη επίθεση. Η αστυνομία αναφέρει ότι διεξάγει έρευνα και δεν έδωσε στη δημοσιότητα την ταυτότητα του οδηγού.

Τις τελευταίες εβδομάδες, αρκετές ρωσικές πρεσβείες σε Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες έχουν γίνει στόχος διαδηλωτών που διαμαρτύρονται για την εισβολή στην Ουκρανία.

Η Ρουμανία ανακοίνωσε, χθες Τρίτη, ότι θα απελάσει 10 Ρώσους διπλωμάτες «που δεν ενεργούν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες», ακολουθώντας πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες που έπραξαν ανάλογα τις τελευταίες ημέρες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εντάλματα σύλληψης για Νετανιάχου και Γκάλαντ ζητά το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο-Είναι εξωφρενικό απαντά ο πρόεδρος Μπάιντεν

Οι ΗΠΑ «απορρίπτουν βασικά» τη σημερινή ανακοίνωση του εισαγγελέα του ΔΠΔ Καρίμ Χαν σχολίασε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών. Ποικιλία αντιδράσεων στην Ευρώπη.
ΣΥΝΑΦΗ

Εκδήλωση για την Παλαιστίνη με τη συμμετοχή διωκόμενου αγωνιστή

Σύλλογος Εκτάκτων Αρχαιολόγων: Κανένα έργο στην πλατεία Εξαρχείων

Τεχεράνη: Χιλιάδες Ιρανοί αποχαιρετούν τον Εμπραχίμ Ραϊσί

Στις κάλπες σήμερα οι φοιτητές

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα