ΑΘΗΝΑ
00:13
|
07.05.2024
Οι νέες διώξεις από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας αφορούν τα αδικήματα της γενετήσιας πράξης σε βάρος πέντε κοριτσιών 12 και 14 ετών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κακουργηματική δίωξη για αδικήματα που αφορούν την σεξουαλική κακοποίηση πέντε ανήλικων κοριτσιών ασκήθηκε σήμερα σε βάρος του 69χρονου πρώην ντράμερ του συγκροτήματος «Πυξ Λαξ» Γιώργου Γιαννόπουλου λίγες μέρες πριν την έναρξη της δίκης την Δευτέρα, 11 Απριλίου, στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας, για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ενός κοριτσιού μόλις έξι ετών.

Σε πρώτο βαθμό, ο μουσικός είχε καταδικασθεί για το αδίκημα αυτό σε 12 έτη κάθειρξη με αναστολή.

Αυτή τη φορά, οι διώξεις από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας αφορούν τα αδικήματα της γενετήσιας πράξης με ανήλικους πριν συμπληρώσουν τα 12 έτη και σε ανήλικους έως 12 ετών, άπαξ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, αλλά και κατάχρηση ανηλίκων μη συμπληρωσάντων τα 14 έτη άπαξ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Οι νέες αυτές κατηγορίες αφορούν πέντε έφηβες, τις οποίες, σύμφωνα με την κατηγορία, ο γνωστός ντράμερ κακοποίησε σεξουαλικά μεταξύ 2007-2013.

Ο Γιαννόπουλος φέρεται να τέλεσε τις πράξεις για τις οποίες διώκεται στο σπίτι του, αλλά κυρίως σε δύο κάμπινγκ του νομού Ηλείας, όπου παραθέριζε, όπως παραθέριζαν και κάποιες από τις καταγγέλλουσες. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, από το ένα κάμπινγκ ο μουσικός είχε διωχθεί, καθώς οι ιδιοκτήτες του είχαν ενημερωθεί για καταγγελίες σε βάρος του.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τι πραγματικά συμβαίνει στη «Γη των όρθιων ανθρώπων»;

Αρμενία: Μεγάλη αντικυβερνητική διαδήλωση

Δανία: Χιλιάδες διαδηλώνουν υπέρ της Παλαιστίνης

Ακυρώνεται η τελετή αποφοίτησης στο Κολούμπια λόγω κινητοποιήσεων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα