ΑΘΗΝΑ
18:08
|
19.05.2024
Σε συνθήκες κόλασης, ένδειας και παραμέλησης ζούσαν για χρόνια τρία παιδάκια ηλικίας 3 έως 9 ετών. Οι γονείς συνελήφθησαν.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε μία βρώμικη τρώγλη παρέα με ποντίκια, κατσαρίδες και παράσιτα ζούσαν τρία παιδάκια ηλικίας από τριών έως εννιά χρόνων, μαζί με τους γονείς τους, σε άθλιες συνθήκες έως ότου σήμερα το μεσημέρι επενέβη η αστυνομία και απομακρύνθηκαν από το υποτιθέμενο σπίτι τους.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Αγίου Παντελεήμονα Αθήνας προέβησαν παράλληλα στην σύλληψη των γονιών των τριών ανήλικων παιδιών, όπου βρέθηκαν το πρωί να ζουν μέσα στο σπίτι τους υπό συνθήκες πλήρους παραμέλησης δίχως να είναι άμεσα σαφές εάν η οικογένεια είχε πέσει ή όχι θύμα οικτρής φτώχειας και εγκατάλειψης.

Όσον αφορά την εφιαλτική κατάσταση των τριών ελληνόπουλων, φαίνεται πως είχαν γίνει από τον Φεβρουάριο (!) δυο αναφορές στο Χαμόγελο του Παιδιού από διαφορετικά άτομα προκειμένου να ληφθούν άμεσα μέτρα για την προστασία τους.

Ο Πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφος ανέφερε πως η οργάνωση έπειτα από δύο διαδοχικά τηλεφωνήματα από άτομα της περιοχής όπου ζούσαν τα παιδιά είχε ετοιμάσει αναφρά και την μεταβίβασε στην αστυνομία. Τελικά τα παιδιά σήμερα μεταφέρθηκαν με εντολή εισαγγελέα αρχικά στο αστυνομικό τμήμα κι από εκεί στο νοσοκομείο καθώς έφεραν τραύματα και δαγκώματα από τρωκτικά και παράσιτα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αναγκαστική προσγείωση για τον πρόεδρο του Ιράν κοντά στα σύνορα με το Αζερμπαϊτζάν (upd)

Οι Ταμίλ της Σρι Λάνκα συμπληρώνουν 15 χρόνια από το τέλος του εμφυλίου πολέμου

Γάζα: Τουλάχιστον 35.456 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από την 7η Οκτωβρίου

Χερσώνα: Ένας νεκρός, 16 τραυματίες από ουκρανική επίθεση σε λεωφορείο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα