ΑΘΗΝΑ
19:00
|
02.05.2024
Η νέα επίθεση στο κέντρο του Τελ Αβίβ το βράδυ της Πέμπτης αυξάνει σε 13 τα θύματα αιματηρών επιθέσεων από τις 22 Μάρτη στο Ισραήλ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πέθανε σήμερα και τρίτος νεαρός άνδρας, που είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά την χτεσινοβραδινή επίθεση ενός 28χρονου Παλαιστίνιου σε μπαρ στο Τελ Αβίβ.

Ο 35χρονος Μπαράκ Λουφάν ήταν πατέρας τριών παιδιών και προπονητής της παραολυμπιακής και ολυμπιακής ισραηλινής ομάδας στο Καγιάκ.

Πριν τον Λούφαν άλλοι δύο νεαροί άνδρες ηλικίας 27 ετών, ο φοιτητής νευρολογίας και ηλεκτρονικών υπολογιστών Τομέρ Μοράντ και ο Εϊτάμ Μαγκίνι που είχε αρραβωνιαστεί μόλις πριν έναν μήνα και έκανε σχέδια για το γάμο του. Και οι δύο ξεψύχησαν λίγο μετά τη μεταφορά τους στο νοσοκομείο Ichilov.

Eytam Magini (left) and Tomer Morad (right) who were killed in a Tel Aviv terrorist shooting attack on April 7, 2022. (Social media)

Από την άλλη ο 28χρονος Παλαιστίνιος που πυροβόλησε εν ψυχρώ τους νεαρούς στο εσωτερικό ενός μπαρ σε κεντρική περιοχή του Τελ Αβίβ βρισκόταν παράνομα στο Ισραήλ. Καταγόταν από την Τζενίν της Δυτικής Όχθης και ο πατέρας του είχε υπηρετήσει στις Παλαιστινιακές δυνάμεις ασφαλείας. Ο Ράντ Χάζεμ σκοτώθηκε σήμερα τα ξημερώματα από άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας έξω από τζαμί στην Γιάφα, μετά από πολύωρο ανθρωποκυνηγητό.

Σύμφωνα με ανακοινώσεις αξιωματούχων των μυστικών υπηρεσιών εσωτερικής ασφάλειας Shin Bet, ο 28χρονος Παλαιστίνιος δεν είχε σχέσεις με καμία οργάνωση, είχε καθαρό ποινικό μητρώο και δεν είχε συλληφθεί για κανέναν λόγο κατά το παρελθόν.

Εικόνα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ένα νέο προηγούμενο: Για τον Χάρβεϊ Γουάινστιν

Πώς θα λειτουργήσουν τα μαγαζιά ως το Μ. Σάββατο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Μιχαλολιάκος: Έφεση κατά της αποφυλάκισης ασκεί ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας

Μηχανική βλάβη στο πλοίο Power Jet: Ταλαιπωρία για χιλιάδες επιβάτες

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα