ΑΘΗΝΑ
14:13
|
03.05.2024
Η γυναίκα που συστήθηκε με το ψευδώνυμο Jane Doe κατηγορούσε τον ράπερ για σεξουαλική επίθεση σε μία από τις συναυλίες το 2013.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αποσύρθηκε η καταγγελία σε βάρος του Snoop Dogg από μη κατονομαζόμενη γυναίκα, η οποία ισχυρίστηκε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης σε μία από τις συναυλίες του γνωστού ράπερ το 2013.

Η γυναίκα που στην καταγγελία της εμφανίστηκε με το ψευδώνυμο Jane Doe ισχυρίστηκε ότι κακοποιήθηκε από τον ράπερ και τον συνάδελφό του, Don «Magic» Juan το 2013, μετά από συναυλία τους στην Καλιφόρνια. Εκπρόσωποι του Snoop Dogg δήλωσαν ότι οι κατηγορίες ήταν «ψευδείς» και χαιρέτησαν την οικιοθελή απόσυρση της καταγγελίας δύο μήνες αφότου είχε κατατεθεί στην εισαγγελία της Κεντρικής Περιφέρειας της Καλιφόρνιας. Η απόσυρση απαλλάσσει από τις κατηγορίες όλους τους συνεργάτες του Snoop Dogg που κατονομάζονταν ως εμπλεκόμενα μέρη στην υπόθεση.

Ο ράπερ αρνήθηκε εξ αρχής τις σε βάρος του κατηγορίες και είχε κάνει μάλιστα, μία σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου υποστήριζε ότι η καταγγελία της γυναίκας είναι ψευδής και είχε οικονομικό όφελος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη snoopdogg (@snoopdogg)

Η καταγγέλλουσα δήλωνε μοντέλο, χορεύτρια και ηθοποιός που είχε συνεργαστεί με τον ράπερ. Ο ίδιος το διέψευσε λέγοντας πως δεν έχει ποτέ συνεργαστεί μαζί της.  

«Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η ενάγουσα απέρριψε την καταγγελία της κατά των κατηγορουμένων», δήλωσε εκπρόσωπος του Snoop Dogg σε δήλωση στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters την Πέμπτη. «Η καταγγελία της ήταν γεμάτη ψευδείς ισχυρισμούς και ασάφειες».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Υεμένη: Προσφέρουν σπουδές στους αποβλημένους φιλοπαλαιστίνιους φοιτητές

ΟΗΕ: Θα χρειαστούν 80 χρόνια για την ανοικοδόμηση της Γάζας

Ημέρες παθών και θαυμάτων στην αγορά εργασίας (της αναλήψεως στα ΑΤΜ για αυξήσεις και Δώρα)

Πυροσβεστική: Αύξηση σχεδόν 22% στις πυρκαγιές σε σχέση με το 2023

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα