ΑΘΗΝΑ
02:56
|
19.05.2024
Συνελήφθη και ομολόγησε ο δράστης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Έναν συνεχιζόμενο εφιάλτη ζούσε δεκάχρονο κορίτσι στη Νέα Σμύρνη στα χέρια του πατέρα του. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η δεκάχρονη, της οποίας η μητέρα έχει φύγει από την οικογενειακή εστία, είχε πέσει κατ’ επανάληψη θύμα κακοποίησης και σεξουαλικής βίας, από τον 47χρονο πατέρα της.

Η καταγγελία έγινε αρχικά στο τμήμα ασφαλείας και στη συνέχεια στο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας με την αστυνομία να συλλαμβάνει τον 47χρονο. Πληροφορίες που μετέφερε η ΕΡΤ αναφέρουν ότι ο δράστης ομολόγησε και έχει ήδη προφυλακιστεί με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο δράστης παραδέχθηκε την άγρια σωματική βία, ενώ αρνείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά το παιδί του, ωστόσο ο βιασμός φέρεται να έχει αποδειχθεί από τις ιατροδικαστικές έρευνες.

Ο βασανισμός ήταν τέτοιος που το δεκάχρονο παιδί έχει εμφανή σημάδια από εγκαύματα στα χέρια του, καθώς ο πατέρας της φέρεται να την έκαιγε στα αναμμένα μάτια της κουζίνας.

Το άτυχο παιδί βρίσκεται στο Παίδων και παρακολουθείται από γιατρούς και παιδοψυχολόγους, ενώ δεν είναι προς το παρόν σε θέση να δώσει κατάθεση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γάζα: Ο αριθμός των νεκρών Παλαιστινίων πλησιάζει τους 35.400

Αφγανιστάν: Τρεις Αφγανοί και τρεις Ισπανοί τουρίστες σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή λόγω του «Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2024»

Ψυχικές ασθένειες και εστιατόρια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα