ΑΘΗΝΑ
23:13
|
05.05.2024
Ο ηλικιωμένος έχει συλληφθεί, ενώ ακολουθείται η ανακριτική διαδικασία. Το θύμα ήταν διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας του Ιδρύματος Ευαγγελίστριας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μια άγρια δολοφονία έχει αναστατώσει την τοπική κοινωνία της Τήνου. Ένας ηλικιωμένος, 93 ετών, σκότωσε εν ψυχρώ τον γείτονά του μέσα στο αυτοκίνητό του.

Όπως μεταδίδει το Cyclades24.gr, ο δράστης πυροβόλησε τον 50χρονο διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας του Ιδρύματος Ευαγγελίστριας, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε έξω από το οίκημα στο οποίο διέμεναν και οι δύο, ενώ το θύμα σκοτώθηκε μέσα στο αμάξι του.

Αν και η αστυνομία διεξάγει έρευνες, σύμφωνα με το ίδιο μέσο, ο 50χρονος πάρκαρε έξω από το σπίτι του ηλικιωμένου, ο οποίος βγήκε με όπλο και τον τραυμάτισε θανάσιμα. Ο υπερήλικας φέρεται να είναι άτομο με σοβαρά προβλήματα συμπεριφοράς, γνωστός στο νησί, ενώ το θύμα, σύμφωνα με το tinostoday ήταν ένας άνθρωπος ήσυχος, καλλιεργημένος από οικογένεια αγιογράφων.

Ο ηλικιωμένος έχει συλληφθεί, ενώ ακολουθείται η ανακριτική διαδικασία. Σύμφωνα με το cyclades24, στο Τμήμα του νησιού δίνει κατάθεση η σύζυγος του θύματος.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε ο Αντώνης Τουρκογιώργης στα 73 του χρόνια

Ιουλιανό και Γρηγοριανό ημερολόγιο: Μια ιστορία, δύο φορές… Πάσχα

Οι ψηφοφόροι του Παναμά θα εκλέξουν νέο πρόεδρο

Νεκρή ανασύρθηκε η γυναίκα που έπεσε με αυτοκίνητο στο λιμάνι της Πάτρας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα