ΑΘΗΝΑ
04:55
|
01.05.2024
Σε 24ωρη απεργία προχωρούν την Τρίτη 12 Απρίλη οι εργαζόμενοι του ΟΑΕΔ, με βάση ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον ΟΑΕΔ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν την Τρίτη 12 Απρίλη οι εργαζόμενοι του ΟΑΕΔ, με βάση ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον ΟΑΕΔ, συνεχίζοντας τον αγώνα για την απόσυρση του νομοσχεδίου της κυβέρνησης για τον Οργανισμό. Στο πλαίσιο της απεργίας θα γίνει συγκέντρωση των εργαζομένων στα γραφεία της διοίκησης στην Αθήνα στον Άλιμο.

Εξάλλου και το ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής (ΠΟΠΟΚΠ) αποφάσισε την προκήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας για την Τρίτη 12 Απρίλη 2022, για τα μέλη της (τέως ΟΕΚ-ΟΕΕ) εργαζόμενους στον ΟΑΕΔ και καλεί σε συγκέντρωση στα γραφεία διοίκησης.

Στο μεταξύ, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ «καταγγέλλει την ενέργεια του διοικητή του ΟΑΕΔ να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά της απόφασης της Ομοσπονδίας να κηρύξει 24ωρη απεργία για τις 12 του Απρίλη».

Επίσης, ««την κυβερνητική προσπάθεια ποινικοποίησης του αγώνα των εργαζομένων του ΟΑΕΔ, καθώς η Κυβέρνηση προσέφυγε στα δικαστήρια για να βγάλει την αυριανή απεργία των εργαζομένων (στις 12 Απρίλη) παράνομη», καταγγέλλει το ΠΑΜΕ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα