ΑΘΗΝΑ
03:58
|
05.05.2024
Στη Λάρισα θα μιλήσει σε φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και στα Τρίκαλα θα δει εκπροσώπους οικολογικών οργανώσεων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Διήμερη περιοδεία σε Λάρισα και Τρίκαλα θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 13 και την Πέμπτη 14 Απριλίου ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης

Πρώτος σταθμός της περιοδείας του Βαρουφάκη θα είναι η Λάρισα στην οποία θα μεταβεί την Τετάρτη έχοντας προγραμματίσει στις 13.00 συνάντηση με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Συγκρότημα «Γαιόπολις» (πρώην ΤΕΙ). Μετά ττις 13.30 στον ίδιο χώρο, στο Κεντρικό Αμφιθέατρο  του Συγκροτήματος «Γαιόπολις», ο Γιάνης Βαρουφάκης θα κάνει ομιλία και θα συζητήσει με τους φοιτητές του Πανεπιστημίου, με θέμα «Τεχνολογία, Χρήμα, Πόλεμος».

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, στις 19.00 ο Γιάνης Βαρουφάκης θα συναντήσει αντιπροσωπεία του Εμπορικού Συλλλόγου Λάρισας.

ΤΡΙΚΑΛΑ

Στα Τρίκαλα θα μεταβεί την Πέμπτη 14/04, στις 9:30 πμ, για να επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων. Στις 11.00 ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου σε τοπικά Μέσα Ενημέρωσης στο ξενοδοχείο, Ντίνας.

Στις 14:00 ο Βαρουφάκης θα συναντηθεί με εκπροσώπους Οικολογικών Οργανώσεων που αντιτίθενται στη χωροθέτηση αιολικών πάρκων στην περιοχή του Ασπροποτάμου και των Αγράφων στο θέατρο του Ληθαίου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Σαντίκ Καν επανεξελέγη δήμαρχος του Λονδίνου για τρίτη θητεία

Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε «πλήρη πείνα», λέει η επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ

Disiecta Membra #11: Από τον ζιγκολό στον incel, μια διαδρομή με αυτοκίνητα

Ξέσπασμα ιλαράς στη Νιγηρία: Τουλάχιστον 42 νεκροί

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα