ΑΘΗΝΑ
23:08
|
10.07.2026
Ο Βαρουφάκης αναφέρει μεταξύ άλλων την έλλειψη προσωπικού και υλικοτεχνικών υποδομών στο θεραπευτικό πρόγραμμα της μονάδας απεξάρτησης, Διάπλους.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 και πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Γιάνης Βαρουφάκης, κατέθεσε σήμερα ερώτηση προς τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, με θέμα την απαξίωση της μονάδας απεξάρτησης «Διάπλους» του νοσοκομείου Κέρκυρας.

Ο Βαρουφάκης αναφέρει μεταξύ άλλων την έλλειψη προσωπικού και υλικοτεχνικών υποδομών στο εν λόγω θεραπευτικό πρόγραμμα και καταλογίζει στην κυβέρνηση αβελτηρία να λύσει τα προβλήματα παρότι είναι ενήμερη για την κατάσταση που επικρατεί στη μονάδα, η οποία προσφέρει σημαντικό έργο.

Ερωτά κατόπιν τούτου τον υπουργό Υγείας αν σκοπεύει να προχωρήσει στις απαραίτητες προσλήψεις προσωπικού ώστε το πρόγραμμα να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες χωρίς πρόβλημα και αν προτίθεται να αυξήσει τη χρηματοδότηση του προγράμματος ώστε να μπορεί να προμηθευτεί τα απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του υλικά.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους δύο οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Δερβένι (upd)

Η Nestle σκέφτεται να κατεβάσει την τιμή του καφέ…

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Νάξος και Ηρακλειά σε επεισόδιο δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής του France 5

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα