ΑΘΗΝΑ
08:58
|
19.04.2024
Η ανακρίτρια με αίτημα της προς τον ΕΟΦ ζητά να της διαβιβαστούν στοιχεία για την κεταμίνη, ώστε να ενημερωθεί για δεδομένα που αφορούν την έρευνα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Απαντήσεις από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ) για τον εντοπισμό μεγάλης ποσότητας κεταμίνης στον οργανισμό της εννιάχρονης Τζωρτζίνας, κόρης της Ρούλας Πισπιρίγκου που κατηγορείται για το θάνατο του παιδιού της, αναζητεί η 18η τακτική ανακρίτρια που ερευνά το θάνατο του κοριτσιού από την Πάτρα.

H 4ωρη κατάθεση του γιατρού της Τζωρτζίνας: "Να είναι το τελευταίο παιδί"...

Η ανακρίτρια με αίτημα της προς τον ΕΟΦ ζητά να της διαβιβαστούν στοιχεία για την κεταμίνη, ώστε να ενημερωθεί για δεδομένα που θα αξιοποιηθούν στο πλαίσιο της έρευνας της για την υπόθεση. Η δικαστική λειτουργός ζητά επίσης να ενημερωθεί επίσημα για τις ακόλουθες δύο παραμέτρους:

  • Η πρώτη αφορά τη διανομή της ουσίας με την ανακρίτρια να ζητά να μάθει που έχει διανεμηθεί η συγκεκριμένη ουσία στην Ελλάδα.
  • Η δεύτερη σχετίζεται με τον τρόπο που θα μπορούσε κάποιος να προμηθευτεί την επίμαχη ουσία, νόμιμα ή παράνομα. Ζητά μάλιστα να επικεντρωθούν οι απαντήσεις του ΕΟΦ, ως προς αυτό το θέμα, στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας.

Ενώπιον της ανακρίτριας, στο μεταξύ, συνεχίζονται οι καταθέσεις για το θάνατο της Τζωρτζίνας από τα χέρια της μητέρας της, σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας.

Κατά πληροφορίες, σήμερα, στο ανακριτικό γραφείο βρέθηκαν και κατέθεσαν μάρτυρες από το νοσηλευτικό προσωπικό από το Καραμανδάνειο της Πάτρας. Αύριο αναμένεται πως θα συνεχιστεί αυτό το σκέλος της υπόθεσης από την δικαστική λειτουργό καθώς αναμένεται να καταθέσουν γιατροί του ίδιου νοσοκομείου που δεν είχαν εξεταστεί στο στάδιο της προανάκρισης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο καιρός σήμερα: Βροχές και καταιγίδες ξανά

Πώς τοποθετείται στα διεθνή θέματα η «Εναλλακτική για τη Γερμανία»

Το WFP έστειλε στη Γάζα κονσέρβες με… σκουλήκια

Βρέθηκε η 16χρονη Χριστίνα που είχε χαθεί στη Θεσσαλονίκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα