ΑΘΗΝΑ
07:40
|
08.05.2024
Στο Μικτό Ορκωτό καταθέτει η σύμβουλος ψυχικής υγείας Ελένη Μυλωνοπούλου, στην οποία είχε απευθυνθεί το ζευγάρι για τα προβλήματα στον γάμο τους.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συνεχίζεται ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου η δίκη για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Ενώπιον του δικαστηρίου κατέθεσε η Ελένη Μυλωνοπούλου, η σύμβουλος Ψυχικής Υγείας που είχαν εμπιστευθεί για τον γάμο τους ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος και η Καρολάιν Κράουτς.

Σύμφωνα με την κατάθεση της κ. Μυλωνοπούλου, στην οποία απευθύνθηκε το ζευγάρι, όπως η ίδια έχει δηλώσει, ο πιλότος θεωρούσε πως η 20χρονη είχε επιλόχειο κατάθλιψη. Στην κατάθεσή της ενώπιον του δικαστηρίου η μάρτυρας περιέγραψε τον κατηγορούμενο ως έναν «χειριστικό» σύζυγο που ήθελε τον απόλυτο έλεγχο της 20χρονης.

Σύμφωνα με την κ. Μυλωνοπούλου, η Καρολάιν, από την πρώτη κιόλας συνάντηση που είχαν μόνες, της είχε πει πως θα ήθελε να πάρει το παιδί της και να φύγει από το σπίτι στα Γλυκά Νερά. Η μάρτυρας τόνισε πως σε εκείνη την πρώτη συνάντηση, στην οποία αρχικά είδε και τους δύο συζύγους, ο πιλότος περιέγραφε «μία ιδανική σχέση σαν παραμύθι, γεμάτη έρωτα, ταξίδια και πάθος» έχοντας δίπλα του αμίλητη την 20χρονη. Η μάρτυρας σημείωσε ότι έβλεπε μία συμπεριφορά του πιλότου «άκρως χειριστική απέναντι στην Καρολάιν. Άκρως ελεγκτική».

Η μάρτυρας ανέφερε, επίσης, πως η ίδια η Καρολάιν πολλές φορές δεν κατανοούσε τα συναισθήματά της, «δεν καταλάβαινε τον εαυτό της» και αισθανόταν ενοχές.

Η κ. Μυλωνοπούλου είπε στο δικαστήριο πως αν και η μητέρα της 20χρονης της έστελνε χρήματα, η Καρολάιν δεν είχε «πάνω της ούτε 5 ευρώ» γιατί τα έπαιρνε ο κατηγορούμενος. Σύμφωνα με τη μάρτυρα, η 20χρονη δεν μπορούσε να μετακινηθεί μόνη της καθώς ο κατηγορούμενος είχε αναθέσει σε φίλο του οδηγό ταξί να πηγαίνει εκείνος να παραλαμβάνει και να επιστρέφει το θύμα.

Η κατάθεση της μάρτυρα συνεχίζεται με τον κατηγορούμενο να ακούει προσεκτικά όσα ισχυρίζεται η κ. Μυλωνοπούλου και να κρατά σημειώσεις, καθώς, όπως φάνηκε από την προηγούμενη δικάσιμο, που υπέβαλε ερωτήσεις στους μάρτυρες, θα κάνει και σήμερα χρήση αυτού του δικαιώματός του.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΔΥΠΑ: Έως 12 Μαΐου οι αιτήσεις για τα voucher παιδικών κατασκηνώσεων

Διπλές εκλογές στη Βόρεια Μακεδονία

Ο καιρός σήμερα: Τοπικές βροχές και καταιγίδες

Αυτό το Πάσχα οι εργάτες τρων τ’ αφεντικά τους

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα