ΑΘΗΝΑ
03:08
|
23.04.2024
Να αναπαραστήσει τον καταγγελλόμενο βιασμό ζητά από το θύμα η πλευρά του Πέτρου Φιλιππίδη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αίτημα αναπαράστασης της πράξης του βιασμού υπέβαλε κεκλεισμένων των θυρών η υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Σύμφωνα με το συνήγορο υπεράσπισης, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, η πλευρά Φιλιππίδη έχει ζητήσει η μάρτυρας να αναπαραστήσει τον καταγγελλόμενο βιασμό, υποστηρίζοντας ότι έχει πέσει σε πολλές αντιφάσεις.

Ο δικηγόρος επίσης, δήλωσε ότι η αναπαράσταση έχει προταθεί να γίνει με συνεργάτη τους γυναίκα δικηγόρο, ωστόσο το θύμα διαφωνεί.

Σε ερωτήσεις σχετικά με τη σεξουαλική κακοποίηση της από τον Πέτρο Φιλιππίδη απάντησε η γυναίκα που τον κατήγγειλε κατά την προηγούμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη περιγράψει πως ο Πέτρος Φιλιππίδης της επιτέθηκε στο καμαρίνι του θεάτρου «Ήβη», εξαναγκάζοντας την σε πράξεις που στοιχειοθετούν το αδίκημα του βιασμού.

Το δικαστήριο διέκοψε για τις 14 Απριλίου για να υποβληθούν ερωτήσεις από την πλευρά της υπεράσπισης και πάλι, δίχως να επιτρέπεται η δημοσιότητα. Κατά την έξοδο των δικηγόρων από την αίθουσα, σε δηλώσεις είχαν προχωρήσει οι συνήγοροι υπεράσπισης.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος υποστήριξε ότι «είναι δυστύχημα που δεν παρευρίσκονται δημοσιογράφοι στο ακροατήριο για να καταγραφεί η σημερινή διαδικασία. Οι κατηγορίες σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη καταρρέουν».

Από την πλευρά της, η Κική Μπαρκιτζίδου είπε: «Θα ήθελα ως δικηγόρος και ως νομικός οι πόρτες να μην είναι κλειστές για να ακούσετε όσα ακούσαμε και εμείς. Θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νέο εργατικό δυστύχημα στη Λακωνία με θύμα 25χρονο

Σύλληψη 38χρονου στην Πάτρα από την Αντιτρομοκρατική

Αβάσιμες οι κατηγορίες του Ισραήλ κατά της UNRWA λέει ανεξάρτητη επιτροπή

Εγκληματική οργάνωση βλέπει η ΕΛ.ΑΣ. πίσω από τη δολοφονία του Λυγγερίδη στο Ρέντη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα