ΑΘΗΝΑ
02:11
|
14.07.2026
Με έκπτωση 50% θα μπορούν να μετακινηθούν αναπληρωτές δάσκαλοι και καθηγητές με τα ΚΤΕΛ και τα τρένα την περίοδο του Πάσχα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με έκπτωση 50% θα μπορούν να μετακινηθούν αναπληρωτές δάσκαλοι και καθηγητές με τα ΚΤΕΛ και τα τρένα την περίοδο του Πάσχα, καθώς η Πανελλαδική Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανταποκρίθηκαν στις σχετικές επιστολές που απηύθυνε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Μεταφορές, Μιχάλης Παπαδόπουλος, κατόπιν αιτήματος της υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Ζέττας Μακρή.

Ειδικότερα, κατά το χρονικό διάστημα από 15/4/2022 έως και 2/5/2022, οι εκπαιδευτικοί λειτουργοί θα μπορούν με την επίδειξη της Υπουργικής Απόφασης που αναφέρει την πρόσληψή τους και την επίδειξη της Αστυνομικής τους Ταυτότητας, να λαμβάνουν εισιτήρια με έκπτωση 50% από τα εκδοτήρια των Υπεραστικών Λεωφορείων της Ομοσπονδίας και τα εκδοτήρια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους δύο οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Δερβένι (upd)

Η Nestle σκέφτεται να κατεβάσει την τιμή του καφέ…

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Νάξος και Ηρακλειά σε επεισόδιο δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής του France 5

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα