ΑΘΗΝΑ
05:13
|
19.04.2024
Οι εννιά δράστες συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτόφωρου για την απαγωγή και άσκηση βίας σε ομοσθενή τους προκειμένου να αποσπάσουν 7.000 ευρώ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εννιά Μπαγκλαντεσιανοί συνελήφθησαν στα Πατήσια με τη διαδικασία του αυτόφωρου αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της απαγωγής και εκβίασης κατά συναυτουργία σε βάρος ενός ομοεθνούς τους.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. η σύλληψη των εννιά ατόμων έγινε το μεσημέρι της 13ης Απριλίου σε διαμέρισμα στα Άνω Πατήσια στο πλαίσιο έρευνας μετά από καταγγελία για απαγωγή και εγκλεισμό αλλοδαπού.

Στο διαμέρισμα βρήκαν εννιά άτομα καθώς και τον παθόντα, ο οποίος τους επιβεβαίωσε ότι έχει απαχθεί και κρατείται στο διαμέρισμα παρά τη θέληση του, με απειλές για τη ζωή τόσο του ίδιου όσο και της συζύγου του μέχρις ότου τους καταβάλλει 7.000 ευρώ.

Από την προανάκριση οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως το θύμα της απαγωγής και η σύζυγός του είχαν φθάσει παράνομα στην Αθήνα στις 11 Απριλίου οπότε συνάντησαν έναν από τους απαγωγείς για να τους μεταφέρει για διαμονή σε διαμέρισμα στην Αθήνα. Στη συνέχεια οι δράστες τους διαχώρισαν, μεταφέροντας τον ίδιο σε άλλο διαμέρισμα όπου τον χτύπησαν, τον έδεσαν και τον αιχμαλώτισαν απαιτώντας 7.000 ευρώ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το WFP έστειλε στη Γάζα κονσέρβες με…σκουλήκια

Βρέθηκε η 16χρονη Χριστίνα που είχε χαθεί στη Θεσσαλονίκη

Σε λάθος κατεύθυνση η χώρα λέει το 68% των Ελλήνων, αλλά το 32,3% ψηφίζει… ΝΔ

Οι εποχικοί πυροσβέστες εκπέμπουν SOS για τα ενοίκια-φωτιά στα νησιά

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα