ΑΘΗΝΑ
08:18
|
04.05.2024
Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει εικόνα του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν να απλώνει το χέρι του για χειραψία στο… κενό.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει εικόνα του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν να απλώνει το χέρι του για χειραψία στο… κενό.

Λίγο μετά την ομιλία του για τη συνεχιζόμενη κρίση στην εφοδιαστική αλυσίδα, ο Μπάιντεν άπλωσε το χέρι του προς τα δεξιά σαν να ήθελε να κάνει μια χειραψία. Όμως δίπλα του στη σκηνή δεν βρισκόταν κανείς άλλος.

Πλάνο από την εκδήλωση δείχνει τον Μπάιντεν να τελειώνει την ομιλία στο Γκρίνσμπορο της Βόρειας Καρολίνας, με την ένδειξη «Ο Θεός να σας ευλογεί όλους» πριν στρίψει στα δεξιά του σαν να λέει κάτι στον κενό χώρο και απλώσει το χέρι του για χειραψία, ενώ στη στη συνέχεια γύρισε την πλάτη του στο κοινό, κοιτάζοντας αμήχανα δεξιά και αριστερά τη σκηνή καθώς η μουσική σηματοδοτούσε το τέλος της ομιλίας του.

Ο 79χρονος πρόεδρος ισχυρίστηκε νωρίτερα, πριν από το φιάσκο της ανύπαρκτης χειραψίας, ότι είχε υπηρετήσει ως «τακτικός καθηγητής» στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια παρόλο που δεν δίδασκε ποτέ κάποιο συγκεκριμένο μάθημα, σε μια ακόμη γκάφα που κάνει τους Ρεπουμπλικάνους να αμφισβητούν τις γνωστικές του ικανότητες.

Η περίεργη συμπεριφορά του Μπάιντεν πυροδότησε αμέσως θύελλα στο διαδίκτυο, με πολλούς, συμπεριλαμβανομένου του γερουσιαστή από το Τέξας, Κρουζ, να επισημαίνουν ότι είναι πιθανή η επιδείνωση της νοητικής κατάστασης του Προέδρου.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Μπάιντεν εμφανίστηκε επίσης αποπροσανατολισμένος κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης στην οποία συμμετείχε και ο πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος επέστρεψε στον Λευκό Οίκο για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του από την εξουσία.

Με πληροφορίες από dailymail.co.uk

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αεροπορικώς το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα σε επτά προορισμούς της Ελλάδας

Αντιπροσωπεία της Χαμάς στο Κάιρο για την σημερινή συνάντηση με ξένους ηγέτες

Πώς θα λειτουργήσουν τα μαγαζιά ως το Μεγάλο Σάββατο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Αραιώνουν τα δρομολόγια των συγκοινωνιών ως την Τετάρτη του Πάσχα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα