ΑΘΗΝΑ
02:02
|
20.05.2024
Ο 43χρονος συνελήφθη. Σε βάρος του απαγγέλθηκαν 94 κατηγορίες για κακοποίησης ζώων. Πολλά από τα ζώα είχαν καταψυχθεί ζωντανά.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η αστυνομία στην Αριζόνα των Ηνωμένων Πολιτειών συνέλαβε άνδρα μετά τον εντοπισμό 183 νεκρών ζώων, ανάμεσά τους σκυλιά, γάτες, φίδια και πουλιά, σε καταψύκτη του σπιτιού του. Ο 43χρονος Μάικλ Πάτρικ Τάρλαντ παραδέχθηκε ότι ορισμένα από τα ζώα είχαν καταψυχθεί ενώ ήταν ακόμα ζωντανά.

Το γραφείο του σερίφη της Κομητείας Μοχάβ ανακοίνωσε ότι σε βάρος του συλληφθέντα απαγγέλθηκαν 94 κατηγορίες για κακοποίηση ζώων. «Οι εικόνες από το τόπο του εγκλήματος ήταν φρικιαστικές και σπαρακτικές», δήλωσε η Ανίτα Μόρτενσεν, εκπρόσωπος του γραφείου του σερίφη της Κομητείας Μοχάβ. «Ως φιλόζωη δεν κατάφερα να συγκρατήσω τα δάκρυά μου», δήλωσε η κ. Μόρτενσεν στο BBC και πρόσθεσε ότι οι εικόνες από τον τόπο του εγκλήματος ήταν υπερβολικά σκληρές για να δοθούν στη δημοσιότητα.

Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν τώρα τη σύζυγο του συλληφθέντα, Μπρούκλιν Μπεκ.

Η αστυνομική έρευνα διατάχθηκε μετά από καταγγελία γυναίκας κατά του Μάικλ Πάτρικ Τάρλαντ  ο οποίος δεν είχε επιστρέψει τα φίδια που του είχε δανείσει για αναπαραγωγή. Στον καταψύκτη στο γκαράζ του σπιτιού του συλληφθέντα βρέθηκαν 183 παγωμένοι σκύλοι, χελώνες, σαύρες, πουλιά, φίδια, ποντίκια, αρουραίοι και κουνέλια.

Το κίνητρο του 43χρονου για αυτήν την αποτρόπαια πράξη παραμένει άγνωστο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ιράν: Ενεργοποιήθηκε το σύστημα Copernicus για την αναζήτηση του ελικοπτέρου

Θρίλερ στο Ιράν: Αναγκαστική προσγείωση για τον Πρόεδρο κοντά στα σύνορα με το Αζερμπαϊτζάν (upd)

Mamma Mia: Η ανάγκη του προοδευτικού κόσμου για μητρική θαλπωρή

Οι Ταμίλ της Σρι Λάνκα συμπληρώνουν 15 χρόνια από το τέλος του εμφυλίου πολέμου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα