ΑΘΗΝΑ
23:49
|
04.07.2026
Το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 8.017 νέα κρούσματα και 46 θάνατοι, ενώ 322 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου, που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 8.017 σύμφωνα με τα δεδομένα που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΕΟΔΥ το Σάββατο, ενώ ο αριθμός πιθανών νέων επαναλοιμώξεων που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 133 ενώ από την αρχή της πανδημίας SARS-CoV-2 ο συνολικός αριθμός εκτιμάται σε ε 120.035 (3.6% του συνολικού αριθμού των θετικών αποτελεσμάτων). Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 36 έτη.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 322 (66,1% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 70 έτη. To 93,5% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 4.564 ασθενείς. Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 246 και ο  μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 282 ασθενείς.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 46, ενώ από την έναρξη της πανδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 28.537 θάνατοι. Το 95,5% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 79 έτη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους δύο οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Δερβένι (upd)

Η Nestle σκέφτεται να κατεβάσει την τιμή του καφέ…

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Νάξος και Ηρακλειά σε επεισόδιο δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής του France 5

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα