ΑΘΗΝΑ
06:18
|
02.05.2024
Ο 22χρονος αναμένεται να κατηγορηθεί για παράνομη μεταφορά ενός πιστολιού.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συνελήφθη ύποπτος σε με τους πυροβολισμού στο πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο «Κολουμπιάνα» στην πρωτεύουσα της Νότιας Καρολίνας, χθες Σάββατο, όπου τραυματίστηκαν 14 άνθρωποι.

Ο αρχηγός της αστυνομίας της Κολούμπια είπε ότι ο 22χρονος Jewayne M. Price, ο οποίος ήταν ένα από τα τρία άτομα που αρχικά συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές ως πρόσωπο ενδιαφέροντος, παραμένει υπό κράτηση και αναμένεται να κατηγορηθεί για παράνομη μεταφορά ενός πιστολιού.

Οι τραυματίες είναι ηλικίας από 15 έως 73 ετών. Ο  αρχηγός της αστυνομίας είπε ότι δεν έχουν αναφερθεί θύματα, αλλά ότι εννέα άνθρωποι πυροβολήθηκαν και πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν ενώ προσπαθούσαν να φύγουν από το εμπορικό κέντρο για να βρουν ένα μέρος με ασφάλεια. Η αστυνομία ανέφερε ότι ο 73χρονοςς συνεχίζει να λαμβάνει ιατρική περίθαλψη, αλλά οι υπόλοιποι είτε έχουν πάρει εξιτήριο από τα τοπικά νοσοκομεία ή αναμένεται να πάρουν σύντομα.

«Δεν πιστεύουμε ότι αυτό ήταν τυχαίο», είπε ο αρχηγός της αστυνομίας. Χόλμπρουκ. «Πιστεύουμε ότι γνώριζαν ο ένας τον άλλον και κάτι οδήγησε στον πυροβολισμό».

Οι αρχές της Νότιας Καρολίνας εκτιμούν ότι τουλάχιστον τρεις ύποπτοι έφεραν πυροβόλα όπλα μέσα στο εμπορικό κέντρο, αλλά ακόμα προσπαθούν να προσδιορίσουν πόσοι ύποπτοι άνοιξαν πυρ. Η αστυνομία είπε ότι κατασχέθηκε τουλάχιστον ένα πυροβόλο όπλο.

Οι πυροβολισμοί στο εμπορικό της Νότιας Καρολίνας είναι το τελευταίο μιας σειράς ανάλογων περιστατικών σε εμπορικά κέντρα ή δίπλα σε τέτοια καταστήματα σε όλη τη χώρα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα