ΑΘΗΝΑ
06:49
|
26.04.2024
Η Πισπιρίγκου φέρεται πως ήταν η φωνή πίσω από τα δύο ανώνυμα τηλεφωνήματα που έγιναν σε δημοσιογράφο στα μέσα και τέλη Μαρτίου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, αποκάλυψε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΜΕΓΚΑ πως η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν η φωνή πίσω από τα δύο ανώνυμα τηλεφωνήματα που έγιναν σε δημοσιογράφο στα μέσα και τέλη Μαρτίου.

Στο επίμαχο τηλεφώνημα, η πληροφοριοδότης κάνει λόγο για «δολοφονία παιδιών» επιρρίπτοντας μάλιστα την ευθύνη στον πατέρα τους, Μάνο Δασκαλάκη.

«Αυτός ξέρει τι έχουν γίνει τα παιδιά του. Να ψάξετε τον ρόλο του. Σώστε την ψυχή των παιδιών» φέρεται πως έλεγε χαρακτηριστικά στο τηλεφώνημα η πληροφοριοδότης.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο από περαιτέρω έρευνα και από ισχυρισμούς της οικογένειας του Μάνου Δασκαλάκη θεωρείται «με απόλυτη βεβαιότητα» ότι η γυναίκα που τηλεφωνεί και μιλάει για δολοφονία των παιδιών είναι η 33χρονη μητέρα του.

Μένει βεβαίως να εξακριβωθεί κάτι τέτοιο από τις ειδικές υπηρεσίες της αστυνομίας. Σε μία τέτοια περίπτωση, θα πρόκειται για έμμεση ομολογία της δολοφονίας των παιδιών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

The Old Oak: A symbol of endurance

Πικρία για ΠΑΣΟΚ και Ευρωκοινοβούλιο εκφράζει η Εύα Καϊλή

Το TikTok βγαίνει στο «σφυρί» και οι δισεκατομμυριούχοι κάνουν ουρά για να το αποκτήσουν

Τανζανία: Πάνω από 150 νεκροί από πλημμύρες και κατολισθήσεις

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα