ΑΘΗΝΑ
02:32
|
16.07.2024
Καλύφθηκε για ακόμη μία φορά η πινακίδα στην οδό της δολοφονίας του Ζακ Κωστόπουλου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Καλύφθηκε για ακόμη μία φορά η πινακίδα με το όνομα «Zackie Oh» στην οδό Γλάδστωνος, αφιερωμένη στη μνήμη του Ζακ Κωστόπουλου που δολοφονήθηκε το μεσημέρι της 21ης Σεπτεμβρίου 2018.

Η πινακίδα, η οποία έχει αποκαθηλωθεί τουλάχιστον δύο φορές από αγνώστους.  Καλύφθηκε για άλλη μία φορά με την πινακίδα «Οδός Γλάδστωνος». 

Η πινακίδα είχε τοποθετήσει συμβολικά από μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας την ημέρα της συμπλήρωσης ενός χρόνου από τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου και έκτοτε τουλάχιστον δύο φορές έχει αποκαθηλωθεί από αγνώστους.

Η «Εφ.Συν.» επικοινώνησε με τον Δήμο Αθηναίων, δεν έλαβε όμως σαφή απάντηση για το εάν πρόκειται για επιλογή της διοίκησης.

Υπενθυμίζεται ακόμη ότι ο συνδυασμός «Ανοιχτή Πόλη» είχε καταθέσει πρόταση στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων, να μετονομαστεί η οδός Γλάδστωνος σε «Ζακ Κωστόπουλος». Η πρόταση αυτή δεν έγινε δεκτή από τον δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος αντιπρότεινε να στηθεί ένα γενικότερο μνημείο κατά του ρατσισμού, σε άλλο σημείο της πόλης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

ΔΑΚΕ προς Μενδώνη: Να ακυρωθεί ο διαγωνισμός που φέρει υπογραφή κατηγορούμενης στο κύκλωμα εκβιαστών

Η -διορισμένη από την υπουργό- πρόεδρος της Επιτροπής του διαγωνισμού για την παραχώρηση του ελέγχου των εισόδων στην Ακρόπολη, βρίσκεται προφυλακισμένη, για την υπόθεση εκβιασμών.
ΣΥΝΑΦΗ

Έδειραν 16χρονο στα Ανώγεια Κρήτης γιατί φορούσε…σκουλαρίκι και βερμούδα

Να ποιον διάλεξε για υποψήφιο Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ ο Τραμπ

Δυτική Ελλάδα: Χτύπησε και έριξε στη θάλασσα την πρώην σύζυγό του

Τηλεργασία ως την Παρασκευή για χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα