ΑΘΗΝΑ
17:47
|
26.04.2024
«Αναισθησία στα παιδιά», «αναισθητικά στα παιδιά» και «νυχτερινή επιληψία» ήταν ορισμένες από τις λέξεις-κλειδιά που αναζητούσε η Πισπιρίγκου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο φάκελος της ανακρίτριας που ερευνά την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου για τις ακριβείς αιτίες θανάτου της εννιάχρονης Τζωρτζίνας στην Πάτρα γεμίζει συνεχώς με καινούρια στοιχεία. Νέα στοιχεία είναι και αυτά προστέθηκαν τελευταία με αφορμή την έρευνα των ειδικών στις ηλεκτρονικές συσκευές και τα κινητά τηλέφωνα της Ρούλας Πισπιρίγκου και αφορούν τις αναζητήσεις της στο διαδίκτυο πριν τη νοσηλεία της κόρης της μεταξύ 12 και 18 Ιανουαρίου 2022.

Στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη του τηλεοπτικού δικτύου Μέγκα, Βασίλη Λαμπρόπουλου, αναφέρονται ορισμένες από τις αναζητήσεις-κλειδιά όπως οι φράσεις:  «Έλλειψη οξυγόνου στον ανθρώπινο οργανισμό», «αναισθησία στα παιδιά», «αναισθητικά στα παιδιά», «νυχτερινή επιληψία» και στη συνέχεια «εγκεφαλική ατροφία».

Η Πισπιρίγκου ακόμη φαίνεται πως έψαχνε πληροφορίες για την δραστική ουσία-φαινοβαρβιτάλη και το αντι-επιληπτικό φάρμακο epanutin (που, αν δοθεί σε μεγάλη ποσότητα, προκαλεί ακαριαίο θάνατο). Συνέχισε τέλος παρόμοιες αναζητήσεις και σε ιατρική βιβλιοθήκη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Άντριου Τέιτ: Θα δικαστεί τελικά στη Ρουμανία για βιασμό και εμπορία γυναικών

Απόλυση τεμπέληδων δικαστών από το Πειθαρχικό του Αρείου Πάγου

Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη για την θανάτωση σκύλου στη Θέρμη

ΠΟΥ: Πίνουν και καπνίζουν περισσότερα παιδιά και έφηβοι στην Ευρώπη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα