ΑΘΗΝΑ
08:02
|
04.05.2024
Ο πρώην CEO της Novatec, η σύζυγος και η κόρη του βρέθηκαν νεκροί. Παρόμοιο φονικό έγινε στη Μόσχα έναντι του πρώην αντιπροέδρου της Gazprombank.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μυστήριο καλύπτει τις ακριβείς συνθήκες θανάτου των μελών της οικογένειας του πρώην διευθύνοντα συμβούλου της ρωσικής εταιρίας φυσικού αερίου Novatec, Σεργκέι Προτοσένια.

Σύμφωνα με το ισπανικό τηλεοπτικό δίκτυο Telecinco, νεκρός βρέθηκε ο ίδιος ο Σεργκέι Προτοσένια, όπως επίσης η σύζυγός του Νατάλια και η 18χρονη κόρη τους.

Η δολοφονία έγινε στον οικισμό Λιουρέτ –ντε Μαρ (επαρχία Χιρόν).

Στα σώματα της μητέρας και της κόρης βρέθηκαν τραύματα από μαχαίρι, ενώ ο πατέρας βρέθηκε κρεμασμένος στο κήπο του σπιτιού. Σε μικρή απόσταση υπήρχε ένα τσεκούρι και ένα μαχαίρι με ίχνη αίματος.

Η οικογένεια διέμενε συνήθως στην Γαλλία ενώ στην Ισπανία έφθασαν για τις γιορτές του Πάσχα.

Ο ανταποκριτής του πρακτορείου TASS μίλησε με τις αστυνομικές αρχές της Καταλονίας, οι οποίες του επιβεβαίωσαν την πληροφορία για τον θάνατο ενός άνδρα και δύο γυναικών, ωστόσο αρνήθηκαν να τους αποκαλύψουν τα ονόματα τους.

Οι ανακριτικές αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο άνδρας να σκότωσε την σύζυγό και την κόρη του και εν συνεχεία να έθεσε ο ίδιος τέλος στην ζωή του. Από την άλλη δεν αποκλείεται καθόλου να είναι έργο πληρωμένων δολοφόνων ή πρακτόρων ξένων μυστικών υπηρεσιών καθώς πριν μερικές μέρες σημειώθηκε παρόμοιο φονικό στη Μόσχα με θύματα τον πρώην αντιπρόεδρο της Gazprombank Βλαντισλάβ Αβάγεφ, τη σύζυγό του και την 13χρονη κόρη του.

Σε όλες τις σορούς υπήρχαν σημάδια από τραύματα από πυροβόλο όπλο.Αρχικά οι αστυνομικές αρχές είχαν ισχυριστεί πως ο Αβάγεφ δολοφόνησε την σύζυγό και την ανήλικη κόρη τους και εν συνεχεία έθεσε τέλος στην ζωή του. Μετά όμως από το παρόμοιο φονικό στην Ισπανία, τα πράγματα προφανώς…αλλάζουν.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

«Ο τρελός του χωριού»: Η σκοτεινή όψη της ελληνικής υπαίθρου μέσα σε μια φωτογραφία

Ο καιρός σήμερα: Ανάσταση με βροχές και σποραδικές καταιγίδες

ΑΝΤΑΡΣΥΑ για αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Στη φυλακή οι ναζί της Χρυσής Αυγής

Παναμάς: Ομαλοποιείται η εκλογική κούρσα με αποδοχή της υποψηφιότητας Μουλίνο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα