ΑΘΗΝΑ
02:16
|
05.10.2023
Το κορίτσι είναι καλά στην υγεία του. Τα ίχνη της είχαν χαθεί στις 19 Απριλίου σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εντοπίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η 15χρονη για την οποία είχε σημάνει συναγερμός για εξαφάνιση στις αρχές. Το κορίτσι είναι καλά στην υγεία του. 

Η έφηβη εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας ενώ τα ίχνη της είχαν χαθεί από τις 19 Απριλίου σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος κατήγγειλε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ότι το τελευταίο διάστημα έχει γίνει «γάγγραινα» άτομα από επικίνδυνες ομάδες να εγκλωβίζουν έφηβες και μάλιστα με όμορφα χαρακτηριστικά, «κοπέλες που είναι αυτό που λένε κάποιοι ‘’σαν τα κρύα τα νερά’’».

Ο κ. Γιαννόπουλος εξέφρασε επίσης τον εκνευρισμό του για όσους λένε ότι έφυγε «με τη θέλησή της» εξηγώντας ότι πρόκειται για περιπτώσεις ανήλικων κοριτσιών με φυσιολογική ζωή και οικογένεια που εγκλωβίζονται σε μια κατάσταση από τα λεγόμενα «loverboys» είτε μέσω από τα social media ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, χωρίς να καταλαβαίνουν τι κάνουν εκείνη στη στιγμή. «Όταν καταλάβουν, όταν βρεθούν μέσα στο κύκλωμα και μέσα στην παγίδα μετά δεν μπορούν να βγουν», είπε ο κ. Γιαννόπουλος.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κάντε το, όπως ο Πελετίδης

Ο Πελετίδης έβαλε τα γυαλιά σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες και κυβερνήσεις που προκάλεσαν τα χάλια στο ΟΑΚΑ κάνοντας υποδειγματική δουλειά στο στάδιο της Πάτρας.
ΣΥΝΑΦΗ

Αύριο η επιμνημόσυνη δέηση για τον Γιάννη Ιωαννίδη

Χάθηκαν (ξανά…) έφηβες από τη δομή πρόνοιας Αγία Βαρβάρα Νέας Σμύρνης

Πρόταση ευρωβουλής για δωρεάν μεταφορά χειραποσκευών στα αεροπλάνα

Συλλήψεις Εβραίων επειδή έφτυναν Χριστιανούς στην Ιερουσαλήμ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα